Hejli Biber se 'plaši' da ima decu sa Džastinom?

printscreen/intagram/canva
Njih dvoje su u braku skoro pet godina. Hejli Biber je rekla da se "plaši" da ima decu sa svojim mužem Džastinom Biberom i da brine o efektu mržnje društvenih medija na njih
Vidi originalni članak

Manekenka je priznala da iako želi da bude majka "toliko jako" i da bi mogla da "plače zbog ovoga sve vreme", zabrinuta je da će svako dete koje ima biti podložno istoj mržnji koju dobija na internetu. Ova 26-godišnjakinja je za The Sunday Times rekla: „Tako želim decu, ali se plašim. Dovoljno je što ljudi govore stvari o mom mužu ili mojim prijateljima. Ne mogu da zamislim da moram da se suočim sa ljudima koji govore stvari o mom detetu. Možemo samo da učinimo najbolje što možemo da ih odgojimo. Sve dok se osećaju voljeno i bezbedno.

Hejlini komentari dolaze nakon što je ranije ove godine dobila ogromnu količinu trolovanja kada je optužena da je maltretirala Selenu Gomez. Postojale su glasine da su njih dve bile u "svadi", a mnogi Selenini fanovi su tvrdili da je Hejli tragala za pevačicom na internetu.

Uprkos tome što je Selena prvobitno osudila glasine, one su se nastavile sve dok im se ponovo nije obratila, otkrivajući da je Hejli stupila u kontakt sa njom da joj kaže da je zbog toga dobijala pretnje smrću i Selena je na kraju zamolila fanove da odustanu. Ovo nije prvi put da su Hejli ili Džastin otvoreni o tome da žele decu, jer je pevač rekao Elen Dedženeres 2020. godine u njenoj emisiji da jedva čeka da zasnuje porodicu.

Rekao je: „Imaću onoliko koliko Hejli želi da rodi. Voleo bih da imam malo pleme. Ali, da, to je njeno telo i šta god da želi da radi... Mislim da želi da ima nekoliko."

Džastin i Hejli su prvi put počeli da se zabavljaju 2014. godine nekoliko meseci pre nego što su svoju romansu obnovili 2018. godine. Džastin je zaprosio tokom putovanja na Bahame kasnije te godine, a u septembru 2018. venčali su se u zgradi suda u Njujorku.

Njih dvoje su se potom zavetovali po drugi put 2019. godine pred prijateljima i porodicom na ceremoniji u Južnoj Karolini.

Poseti www.roosvaaj.rs