Mitovi o ljubavi koji će uništiti svaku vezu!

Kada se zaljubimo, ne razmišljamo svi na isti način niti se svi isto osećamo. Ponekad saveti koje dobijamo od okoline nemaju nikakvog smisla, a neka ubeđenja se zaista mogu nazvati mitovima. Upravo ti mitovi mogu da stanu na put vašoj sreći ako čvrsto verujete u njih
Vidi originalni članak

Naravno, postoje težnje i nadanja, ali neke stvari nikako ne treba da se pretvore u slepe ideale kojima težimo i u koje smo ubeđeni. Jednostavno, stvari u životu ne funkcionišu uvek kao na filmu...

1. Kada se venčate, vaša veza će se odmah promeniti

Bilo da su ova očekivanaj pozitivna u smislu da će se neko promeniti nakon što kaže sudbonosno "DA" i skrasiti se ili u smislu da će se ljubav raspasti, znajte da nije uvek tako. Mnogo su veće šanse da se ništa ne promeni, ni u pozitivnom ni u negativnom kontekstu.

2. Dobar odnos znači da nema svađe

To što ste u dobrim odnosima sa partnerom ne znači da se vaša mišljenja uvek u potpunosti poklapaju i da nikada neće doći do sukoba. Veoma je važno da umete da cenite i prihvatite tuđe mišljenje, koliko god ono bilo u neskladu sa vašim.

3. Lako je napraviti dobar odnos

Ponekad se parovi jako teško nose sa problemima i životnim situacijama u kojima se nalaze. Međutim, iako imate pravu osobu pored sebe, ne znači da će uvek sve ići glatko.

4. Svi problemi se mogu rešiti

Da, svaki problem ima rešenje, ali i nema. Recimo, možete da rešite problem koji imate oko vremena koje provodite zajedno, ali problem kompatibilnosti, sreće i ispunjenosti teško ako ne osećate da je to to.

5. Partner vas uvek namerno povređuje

Ovo je tako velika laž! Ponekad smo u stanju da radimo ili izgovorimo nešto što ne želimo. Nije uvek namera vašeg partnera da vas povredi. Ponekad je samo "pogubljen".

6. Kada imate dovoljno svega, nema nikakvih problema

Zapamtite da nikada nije dovoljno svega onoga što želite. Ukoliko stvari u vašoj vezi ne idu u najboljem smeru, to ne znači da će se one naprasno popraviti ako recimo dobijete dete.

7. Ako me voli, ostaće pored mene bez obzira na sve

Ponekad ljudi odlaze od nas baš zato što nas vole. To što nas neko voli, ne znači da možemo da se ponašamo kako hoćemo koristeći njegova osećanja. Svako ima svoje granice koje zaista ne treba testirati.

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Poseti www.roosvaaj.rs