Transformirala se: Sa 126 na 78 kilograma? Moguće je!

canva
Kako se uglavnom dešava da mame posle porođaja nisu zadovoljne svojim izgledom, a neke nažalost godinama ne mogu da dođu do željene kilaže, nije čudno da se simptomi depresije i anksioznosti pojave baš u ovom periodu. Upravo to se desilo sa Jannete, mamom koja je odlučila da se pobrine o svom izgledu nekoliko godina nakon porođaja, a sada je oduševljena njime
Vidi originalni članak

Nakon što je rodila dvoje dece, Janette nikako nije uspevala da skine višak kilograma, a upala je u kolotečinu koja joj nimalo nije bila od pomoći. Najtužnije od svega je što je pored toga što se osećala loše zbog velike težine, izbegavala da se fotografiše sa svojom decom dok su bila mala jer se stidela svog izgleda. Sada, kada je dovela sebe do željene težine i smršala skoro 46 kilograma, ova mama žali što nema više ovekovečenih trenutaka sa svojom decom u vidu fotografija, piše Mirror.

Ono što je Janette "prodrmalo" kada je rad na sebi u pitanju, bio je odmor na koji je otputovala sa svojom decom. Umesto da uživa na plaži, ona je izbegavala da izlazi, a tako je postala svesna svog izgleda i da joj je podhitno potrebna pomoć kako bi ponovo stekla samopouzdanje.

Mirror kaže da je Janette najpre morala da se odrekne masnih, prženih jela, ali i slatkiša, nezdravih grickalica i gotovih jela. Umesto toga, trebalo je da konzumira ishranu bogatu proteinima i razne šejkove koji bi joj pomogli da smrša. Bilo je zaista teško zameniti hamburger zdravom salatom, a pored toga, potpuno je eliminisala ugljene hidrate iz svoje ishrane. 

Pored takozvane "Kembridž" dijete, Janette je morala i da trenira što joj je dodatno pomoglo da s oslobodi masnih naslaga. Nakon samo osam meseci, izgubila je 38 kilograma, a za sebe kaže da je zadovoljnija svojim izgledom sada kada se nalazi u četrdesetim nego dok je bila u dvadesetim godinama.

Janette je u svojoj ispovesti izjavila i sledeće: "Zajedno sa depresijom i anksioznošću, zbog svog izgleda sam se osećala još gore. Izbegavala sam da se pogledam u ogledalu, stalno sam nosila trenerku, a nisam želela ni da izlazim niti sam imala snage da se bavim decom jer sam bila previše iscpljena. Sada žalim što nemam više fotografija kako bih bolje uporedila svoj pređašnji izgled sa sadašnjim."

Poređenja radi, Janette je svoj stari jelovnik koji je podrazumevao hamburgere, čips, gazirana pića i kolača zamenila kašama, povrćem, vodom i aromatičnim napicima bez šećera. Pogledajte ovde njenu transformaciju!

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Poseti www.roosvaaj.rs