Za ove glumce ljudi misle da im nisu baš 'legle' uloge!

youtube/canva
Bilo bi suludo kada bi svaki glumac mogao da glumi u svakom filmu jer onda ne bi bilo onih koji su maestralni u određenim žanrovima, niti bi filmovi imali neku posebnu poentu. Baš zato, nekada dolazimo u situaciju da gledamo film i pomislimo: "Otkud ovaj čovem u ovom filmu i u ovoj ulozi"... Izgleda da ovo pitanje muči i neke korisnike Reddita koji su bukvalno sastavili listu glumaca koje nikako ne mogu da povežu sa nekim njihovim ulogama
Vidi originalni članak

Imajući na umu to da je zima i vreme kada slobodne trenutke uglavnom koristimo da gledamo filmove, možda na ovaj način dobijete preporuku, možda večno odustanete od nekih filmova koje ste planirali da pogledate, a možda se i u nekim stvarima složite sa ljudima koji su se na Redditu pozabavili ovom temom. Bilo kako bilo, Buzzfeed je dao čitavu listu predloga od kojih neke najupečatljivije delimo sa vama.

1. Oscar Isaac, X-men: Apocalypse

"Obožavam ovog talentovanog čoveka, ali Apokalipsa je užasno loše prikazana" bio je komentar koji je ovog glumca stavio na ovu listu.

2. Keanu Reeves, Bram Stoker's Drakula

"Keanu je divan čocek i sjajan glumac, ali nije trebalo da glumi ovde. Mučenik", napisao je jedan korisnik.

3. George Clooney, Batman And Robin on ice

"George Clooney je zaista dobar glumac, ali je stvarno promašio poentu u ovom filmu."

4. Mila Cunis, Oz The Great And Powerful

Korisnik Reddita je naveo da je Milin glas veoma "štrčao" u ovom ostvarenju i da joj tu nikako nije bilo mesto.

5. Jai Courtney, Terminator Genisys

"Nimalo nije ličio na Majkla Bina ni po građi ni po liku i to me je najviše iznerviralo. Čovek je odrastao u ratnoj zoni jedući ostatke i smeće za večeru, ali sada se pojavljuje kao da trenira 24h i jede samo odreske. Sve su pogrešili kada su odabrali njega! Barem je Emily Clark nejasno podsetila na mladu Lindu Hamilton.

6. Matthew Broderick, Godzilla

"Verovatno mi se ne dopada ovde zato što sam oduševljen njime kao Ferisom Buelerom. Razmišljam nešto, ma nema šanse da klinac koji je mislio da će vožnja automobila u rikverc smanjiti kilometražu zapravo naučnik u NRC- a" glasio je komentar obožavaoca Matthewa Brodericka.

7. Cameron Diaz, Gangs of New York

"Ovde mi se stvarno nije dopala. Mogu da navedem dosta filmova u kojima sam uživao u njenoj ulozi, ali to jednostavno nije ovaj."

8. Zooey Deschanel, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

"Volim je u mnogim drugim filmovima, ali bila je stvarno užasna kao Trillian."

9. Ema Watson, Beauty and the Beast

"Žao mi je, ali je trebalo da dobije malo više vremena da usavrši svoj glas, da unajme njenog dvojnika za pevačke performanse ili da unajme pravu glumicu poput Page O'Chare kada se pojavila."

10. Jesse Eisenberg, Batman v Superman: Dawn of Justice

"Jesse Eisenberg kao Lex Luthor...Čim sam to čuo, znao sam da će biti odvratno, i bilo je!" napisao je neki od korisnika.

Pored ovih glumaca, našlo se tu još njih za koje publika smatra da im neke uloge nipošto nisu trebale jer im se jednostavno nisu dopale. Svakako, na ovoj listi nalaze se izvanredni glumci, a to što nismo svi oduševljeni istim glumcima i ulogama znači samo jedno: "O ukusima ne vredi raspravljati!".

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Poseti www.roosvaaj.rs