OMG: Šta to predstavlja narandžasta bubamara?

canva
U zavisnosti od kulture, razne vrste insekata prestavljaju različite stavri, od onih loših poput bolesti, do onih lepih poput ljubavi, trudnoće ili nekog uspeha. Svi smatramo da bubamara donosi sreću kada sleti na nas, ali pozabavićemo se time da li je tako i sa narandžastom bubamarom
Vidi originalni članak

U mnogim delovima sveta. bubamare predstavljaju duhovni, lični i finansijski uspeh, a kada je u pitanju narandžasta bubamara- da, i ona simbolizuje sreću!

Ne samo da narandžasta bubamara simbolizuje sreću već i zaštitu, ljubav i lep život. One su veoma česte i razlikuju se po boji i šarama, tako da neke imaju crvene, a neke crne mrlje na sebi. Broj šara zavisi od vrste, a jedna azijska bubamara ima i oznaku na glavi u obliku slova "M". Reč je posebnoj vrsti koja je iz Azije veštački preneta i u Ameriku kako bi uticala na štetpčine poput grinja i vaši. 

Šta znači kada vidite narandžastu bubamaru?

Njena simbolika je uglavnom pozitivna, od toga da za Indijance predstavlja poniznost, dok hrišćani u njoj vide zaštitu, ali prema Yourtangu, postoji i još nekoliko značenja.

Kreativnost

Narandžaste bubamare vam nagoveštavaju da će vam vaša kreativnost osvetliti put te da će vaši kreativni poduhvati ubrati svoje plodove. 

Pustite kočnice

Ovaj insekt je tu ponekad i da vam kaže da malo popusite svoje stege i uživate jer je život samo jedan!

Avanture

Ponekad tako duboko zađemo u svoju zonu komfora, a narandžaste bubamare su tu da nam kažu da treba da unesemo malo spontanosti u svoj život i krenemo u avanturu.

Ljubav ili beba

Ono za čime veliki broj ljudi žudi jeste prava ljubav, a kada na nju naiđemo, poželimo i porodicu sa tom osobom. Ova bubamara ponekad može da nagovesti dolazak nove ljubavi u vaš život ili bebu na putu!

Zauzmite se za sebe

Dovoljno je reći da ponekad nema nikoga ko će se zauzeti za vas, pa ćete to morati sami da uradite, a narandžasta bubamara nekad upravo to može da nagovesti.

Pazite na novac

Kažu da ako sanjate ovu bubamaru, to može da znači da vam predstoji teži finansijski period pa se savetuje da budete oprezni kada je trošenje u pitanju. 

Povezanost

Ove bubamare simbolizuju i čvrste veze među prijateljima, bliskost koja se ogleda u odnosima. Vi ste harmonični i duhovno usklađeni jedni sa drugima!

Zaštita

Bubamara simbolizuje ponekad zaštitu od nečega što vam predstoji.

Promena

Spremni ste da nešto menjate u svom životu, a narandžasta bubamara je pravi nagoveštaj za to.

Ako narandžasta bubamara sleti na vas, to može takođe imati više značenja. Na primer, ako se nalazite u periodu posle raskida, ona nagoveštava novu ljubav koja će "sleteti" u vaše srce, a tačkice na njoj vam nekada mogu reći i koliko je godina ili meseci potrebno da se to desi. 

Sa druge strane, ako ste na putu ili vam put tek predstoji, narandžasta bubamara nagoveštava sigurnost u stizanju do odredišta.

Još jedno, mada i najpoznatije uverenje o bubamari koja sleće na vas jeste da ako zamislite želju, ona će vam se i ostvariti. Nežno je zadržite u ruci, zamislite želju i pustite je da odleti. Ovo provereno radi!

Poseti www.roosvaaj.rs