Tejlor Svift govori publici da 'nikad nije bila srećnija'

printscreen/canva
Tejlor Svift želi da njeni fanovi znaju da je trenutno na dobrom mestu. U subotu uveče, pevačica je obavestila obožavaoce na njenoj turneji u Foksborou, MA na Eras turneji da znaju koliko joj dobro ide
Vidi originalni članak

Pre nego što je počela sa svojim prvim izvođenjem pesme "Question...?" sa svog albuma "Midnights", Tejlpr se obratila publici da im kaže da je srećnija nego što je ikada bila. „Jednostavno nikada nisam bila ovako srećna u svom životu, u svim aspektima svog života ikada“, rekla je ona u video snimku podeljenom na društvenim mrežama. "I samo želim da vam se zahvalim što ste bili deo toga."

Ona je dodala da nije samo njena turneja ono zbog čega se oseća pozitivno u vezi sa životom. "To nije samo turneja, samo se nekako osećam kao da moj život konačno ima smisla", rekla je ona. „Pa sam mislila da otpevam ovu pesmu koja mi nosi mnogo srećnih uspomena."

Zanimljivo, "Question...?" je pomalo melanholična pesma o razmišljanju o raskidu i greškama iz prošlosti. S obzirom da Tejlor u uvodu pesme govori da joj donosi srećna sećanja, nejasno je da li govori o temi pesme ili trenutku u svom životu tokom kog je napisala, prenosi Pop Sugar.

Jedno je sigurno, izjava pop zvezde dolazi usred zauzetosti za nju. Ne samo da je usred svoje Eras turneje, ona se takođe priprema za izdavanje pesme „Speak Now (Taylor's Version)“ i nakon nedavnog raskida sa dugogodišnjim dečkom Džoom Alvinom. Početkom aprila pojavila se vest da su se ona i britanski glumac razišli. Od tada, ona je bila povezana sa pevačem iz 1975. Metijem Hilijem, iako nijedan od muzičara nije komentarisao njihovu romansu o kojima se pričalo. 

Bez obzira da li je Tejlor srećna zbog novog početka nakon raskida, ili jednostavno zato što ima neverovatnu godinu u karijeri, njena poruka Sviftijama je jasna: ona je u svojoj srećnoj eri!

Poseti www.roosvaaj.rs