Džesi Džej dočekuje dečaka nakon gubitka trudnoće

printscreen/canva
Džesi Džej je rodila zdravog dečaka. Novopečena mama je sinoć potvrdila vest na Instagramu. Pevačica je otkrila da je rodila sina pre nedelju dana, ali planira da napravi pauzu od društvenih mreža dok se prilagođava ovom uzbudljivom novom poglavlju svog života
Vidi originalni članak

Pišući na svojim Instagram pričama, pevačica 'Domino' je rekla da su joj se svi snovi ostvarili. "Pre nedelju dana ceo moj život se promenio. Moj sin je došao na ovaj svet i srce mi je duplo poraslo. Osećaj je neopisiv. Letim zaljubljena", rekla je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Jessie J (@jessiej)

Džesi je nastavila: "On je magija. On je svi moji snovi koji su ostvareni. On je ceo moj svet." Novopečena mama je potvrdila da su i ona i njen sin dobro nakon njegovog rođenja.

I on i ja se odlično snalazimo. Upijam svaku sekundu i još uvek ne mogu da verujem da je stvaran, moj, i evo *srećnih suza*. Za sve vas koji ste pratili moj put do ovog trenutka, hvala vam za vašu stalnu ljubav i podršku", rekla je ona.

"Vratiću se na Instagram kada budem spremna“, potvrdila je pevačica.

Džesi je doživela srceparajući pobačaj u novembru 2021. godine. Najavila je trudnoću ovog januara, ali je rekla svojim obožavaocima da se oseća i "srećnom i uplašenom" što je podelila ovu lepu vest.

Poseti www.roosvaaj.rs