Evo ko je Romain Garvas, novi dečko Dua Lipe!

printscreen/canva
Dana 28. februara, Dua je primećena kako izlazi sa revije Saint Laurent Paris Fashion Week sa svojim navodnim novim dečkom Romainom Gavrasom, prenosi Daily Mail UK. Par se držao za ruke dok je izlazio sa događaja u utorak, a prema The Sun-u, upućeni tvrde da se njih dvoje „tiho zabavljaju mesecima“
Vidi originalni članak

Dakle, ko je Romain?

Romain je francuski režiser, koji je nedavno režirao Netfliksov akcioni triler Atina. Takođe je režirao muzičke spotove, kao što su M.I.A. „Bad Girls“ i Jay-Z, Kanye West „No Church in the Wild“. Prema njegovoj IMDb stranici, on je takođe bio iza objektiva za brojne reklame kampanje, uključujući „Coeur Battant“ Louis Vuittona, „J'adore: The New Absolu“ Diora i Poveradeov „The Corner“.

2013. godine, Romain je dva puta nominovan za nagradu Gremi u kategoriji najboljeg kratkog muzičkog videa za Jay-Z i Kanye-ovu pesmu „No Church in the Wild“ i M.I.A. „Bad Girls“. Pet godina kasnije, 2017. godine, ponovo je nominovan za najbolji muzički video za pesmu Džejmija KSKS „Gosh (Version 2).“ Godine 2012. odneo je MTV video muzičku nagradu za M.I.A. „Bad Girls“.

On je bivši dečko Rita Ore

Romen je izlazio sa britanskom kantautorkom Rita Orom šest meseci pre nego što je raskinuo u martu 2021. godine, navodi Dejli mejl UK. Par se razdvojio zbog „poslovnih obaveza“, izvestila je agencija. „Rita i Romain su se razišli pre nekoliko meseci zbog poteškoća sa svojim radnim obavezama“, rekao je portparol režisera. "Oni ostaju bliski prijatelji."

On ima 41 godinu

Romain navodno ima 41 godinu, što ga čini 14 godina starijim od Dua Lipe, koja ima 27 godina. Rođen je u Parizu 1981. Prema Fondaciji Onazis, on je sin grčko-francuskog filmskog reditelja Koste Gavrasa.

Poseti www.roosvaaj.rs