Selena je zamolila fanove da budu finiji prema Hailey

printscreen/intagram/canva
Selena Gomez traži "ljubaznost" usred njene navodne TikTok svađe sa Hejli Biber. 23. februara, Selena je objavila da uzima pauzu od društvenih mreža usred drame, ali od tada njeni fanovi optužuju Hailey da je nasilnik na društvenim mrežama. Međutim, 5. marta, Selena se vratila na TikTok sa tutorijalom za šminkanje, a u komentarima je zamolila svoje fanove da budu ljubazniji i svesniji mentalnog zdravlja
Vidi originalni članak

Selena je napisala: "Hvala vam i volim vas sve puno. Duboko sam zahvalna za svakog od vas ljudi. Činite me neverovatno srećnom." U drugom komentaru, dodala je: "Molim vas, budite ljubazniji i uzmite u obzir mentalno zdravlje drugih. Srce mi je bilo teško i želim samo dobro svima. S' ljubavlju."

Njene molbe dolaze nakon što je njena navodna drama sa Hailey prohujala u februaru. Još u oktobru, Hailey se javno osvrnula na navodnu svađu između nje i Selene. Sve se vraća na spekulacije da se Hailey sastala sa njenim mužem, Džastinom Biberom, kada je još izlazio sa Selenom. Ona je to demantovala u intervjuu na podkastu „Call Her Daddy“, rekavši: „Kada smo on i ja počeli, kao, da se zabavljamo ili slično, on nikada nije bio u vezi. Nikad, u bilo kom trenutku. " Dan kasnije, činilo se da je Gomez odgovorila kada je razgovarala sa svojim TikTok sledbenicima pozivajući ih da deluju ljubazno.

@riristea Hailey Bieber Posts & Deletes TikTok With Kendall Jenner And Justine Skye! #haileybieber #haileybaldwin #kendalljenner #justineskye #riristea #entertainmentnews #celebritynews #celebnews #rivetsoro ♬ original sound - RiRi’s Tea ☕️

Zatim, 16. oktobra, Selena Gomez i Hailey Bieber su zajedno pozirale na svečanosti Muzeja Akademije 2022, ostavljajući naizgled svu navodnu dramu između sebe iza njih. Činilo se da je borba zauvek završena, ali očigledno neke svađe nikada ne umiru.

Koji je vaš komentar na njihovu dugu 'svađu'?

Poseti www.roosvaaj.rs