Bez srama 18 pregleda 07. Jun 2023.

Amanda Seyfried: 'Bila sam nesigurna u svoju novu ulogu'

printscreen/canva

Amanda Sejfrid je priznala da je billa nervozna na početku snimanja intenzivne predstojeće serije „The Crowded Room“. Te strahove je ublažio njen suprug Tomas Sadoski, koji igra u seriji

Bilo je zaista lepo imati Tomasa na snimanju“, rekla je 37-godišnja glumica ekskluzivno za Page Six na premijeri. „Zato što je to bilo na početku kada sam bila malo nesigurna. Osećala sam se kao da je uvek bilo lepo proveriti ga i videti da li radim dobar posao“, dodala je ona. “To je bilo zaista lepo.

Kolege su se venčale 2017. godine i dele ćerku i sina zajedno. Srećom, Sadoski se osećao isto.

Nisam bio sa njom svaki dan na snimanju“, rekao je za Page Six. „Za mene je bilo zabavno da se pojavim, a za nju, mislim da je bilo kao dašak svežeg vazduha imati nekoga daleko od zaista teških ozbiljnih stvari koje je radila sa Tomom Holandom pa mislim da je ispalo zaista dobro za oboje.

Amanda se takođe našalila da joj je „vino“ pomoglo da se nosi sa snimanjem tako mračnog i intenzivnog trilera. Iako je primetila da je njena uloga „bila laganica“ u poređenju sa onim kroz šta je Holand „morao da prođe“.

 | Author: printscreen/pagesix.com printscreen/pagesix.com

Serija je mračni psihološki triler koji se dešava na Menhetnu u leto '79, u kojem je mladić (Tom Holand) uhapšen zbog strašnog zločina, dok istražitelj mora da reši misteriju iza toga pre nego što pravi krivac ponovo udari.

Tvoja reakcija?