Bez srama 40 pregleda 19. Jun 2023.

Ćerka Mika Džegera uhapšena, napala policajce?!

printscreen/canva

Džejd Džeger, ćerka Rolingstouna Mika Džegera, navodno je provela noć u zatvoru u sredu, nakon što je navodno napala policajce dok je večerala sa muškim prijateljem

Džejd Džeger je navodno uhapšena na Ibici nakon što je navodno napala nekoliko policajaca. Tvrdi se da je ćerka rokera Mika Džegera zbog navodnog napada na nekoliko policajaca tokom incidenta u restoranu u prestonici Ibice. Džejd je očigledno provela noć u ćeliji nakon navodnog incidenta i trebalo bi da se pojavi pred sudom, navodi španska štampa.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Dizajnerka nakita bila je sa prijateljicom kada je navodno počela da se ponaša "agresivno i nasilno" u restoranu. Nakon sukoba sa osobljem restorana, jedan od Džejdinih drugara je navodno počeo da viče i preti drugim gostima koji su jeli u lokalu.

U razgovoru za Mirror, dobro informisani izvor je rekao: „Policija je sinoć uhapsila dve osobe, muškarca i ženu, na Ibici."

Oko 21 čas došlo je do intervencije policije zbog poziva iz restorana u vezi sa muškarcem za kog su rekli da se nasilno ponaša prema mušterijama i radnicima. Čovek je otišao do dolaska policije. Ljudi u restoranu, uključujući osoblje i menadžera i nekoliko mušterija, rekli su policajcima da je bio agresivan prema njima i da su odbili da mu služe više pića i on je otišao. Čovek na ulici je tada prišao policijskim patrolnim kolima napolju i rekao im da je muškarac koji preti prolaznicima. Kada su mu policajci prišli, počeo je da ih vređa na engleskom sve agresivnije, odbijajući da se identifikuje i bio je veoma neprijateljski raspoložen."

Nastavili su: „Nekoliko puta su pokušali da ga smire, a on se na kraju bacio na policiju i napao jednog od njih i morao je da bude uhapšen. Tada se pojavila žena koja je bila veoma agresivna i bacila se na policajca, gurala ga i vređala. Policija je uspela da je smiri, a zatim da pozove hitnu pomoć za čoveka koji je bio veoma agresivan i na loš način i ponovo napao zdravstvene radnike i policiju kada je stigla hitna pomoć. U tom trenutku žena ponovo stupa na scenu, približavajući se policajcu pre nego što ga je gurnula i udarila. Tada je i ona uhapšena."

Daily Bulletin izveštava kako je Nacionalna policija pozvana na lice mesta i zatražila da Džejdin muški prijatelj prestane da viče. Međutim, muškarac je navodno napao policajce i na kraju je uhapšen.

Džejd je navodno izašla iz restorana i vikala "glupa policija" i druge uvredljive reči pre nego što je navodno gurnula i ogrebala ženu policajku na mestu događaja. Španska publikacija izveštava kako je mama troje dece Džejd zadržana i odvedena policiji da provede noć u pritvoru.

Tvoja reakcija?