Bez srama 266 pregleda 20. Novembar 2023.

'Iščezla sam kada sam ga zatekla sa bivšom u naručju'

canva

Koliko ste filmova pogledali gde osoba pokušava da iznenadi partnera, a zatekne ga u krevetu sa nekim drugim? E pa, dragi moji, ovakve stvari se ne dešavaju samo na filmu i verujte mi, ima ih svuda oko nas

Odbaciti nekoga iz svog života bez ikakvog upozorenja nije toliko iritantno koliko je okrutno i pomalo nepristojno. Nepotrebno je i svima bi bilo puno bolje da barem dobiju poruku o raskidu. Obično smatramo nekulturnim to da partner samo 'iščezne' iz nečijeg života, ali u nekim slučajevima je to apsolutno opravdano, pa čak i poželjno i odlično. 

 | Author: canva canva

Jedna devojka je nakon petogodišnje veze imala apsolutno opravdanje da 'iščezne' iz veze, a evo i zašto.

Anonimna žena je podelila svoju priču na Redditu i postoji samo jedna reč koja je je može opisati, a to je - heroj!

Ona je rekla sledeće: 

"Jednog jutra sam došla do njegove kuće da ga iznenadim doručkom i video igricom koju je želeo, ali sam ga našla golog, kako spava sa bivšom sklupčanom u naručju. Nije me čuo kako ulazim, pa sam zatvorila vrata njegove spavaće sobe, a njegov doručak i igricu ​​ostavila na kuhinjskom pultu zajedno s ključem od njegove kuće."

 | Author: canva canva

Žena je dalje rekla da je otišla do svog automobila, blokirala svog (sada već bivšeg) dečka na svim društvenim mrežama, promenila broj i obavestila svoje prijatelje i porodicu da više nisu zajedno, piše Her.

Sedeće sedmice se preselila u drugi grad, tako da nije imala velikih problema da spakuje stvari i ode.

 | Author: canva canva

"Potpuno sam se odvojila od njega i nisam ponudila ni trunku objašnjenja ni prilike za dijalog. Nestala sam iz njegovog života nakon njegove izdaje i mislim da će mi to ne samo pomoći da se fokusiram na sebe bez njegovog prisustva, već mislim da će ga ovakav moj postupak boleti gore od svega kada pomisli kako mu je bilo lepo sa mnom ovih 5 godina."

Kakva žena...

Tvoja reakcija?