Bez srama 164 pregleda 19. Decembar 2023.

'Možda bi trebalo da uzmem svadbenu tortu bez jagoda...'

canva

Vaše venčanje je samo vaš dan, onaj koji je namenjen vašem partneru i vama i niko ne bi trebalo da se meša u vaše odluke i izbore koji se tiču proslave, ako je uopšte budete pravili. Ipak, kako tradicija nalaže, kod nas važi nepisano pravilo da pored kumova, na venčanju budu prisutni makar najbliži članovi porodice, a koliko god da ih je, uvek se trudimo da sve ugostimo i da svi odu zadovoljni

Međutim, koliko god se mi trudili, neko će uvek biti nezadovoljan: Da li manjkom hrane, muzikom ili rasporedom sedenja, sigurno je da ne možemo baš svima da ugodimo.

Ipak, ako neko ima alergiju na hranu, koliko daleko biste bili spremni da odete kako biste napravili kompromis u vezi sa svojom tortom? Pogotovo kada je to jedna od vaših omiljenih namirnica...

 | Author: canva canva

Jedna Redditorka se našla na meti svoje familije i nazvana je sebičnom zbog, naizgled, bezazlene stvari. Objašnjavajući situaciju, misteriozna žena je napisala: "Udajem se sledeće godine. Volim jagode i želim ih na svojoj svadbenoj torti. Plan mi je da imam tortu od četiri nivoa u kojoj su donja dva potpuno odvojena entiteta sa različitim ukusima, a gornja dva su limun/jagoda."

"Problem leži u tome što je moja mama je blago alergična na jagode. Imaće glavobolju i blagi osip ako pojede parče, ali nema probem sa hranom koja je dodirnula jagode."

Ipak, uprkos razdvajanju slojeva, mladina majka nije zadovoljna i pa je na 'bacila' razne "pasivno-agresivne komentare" na račun ćerke i njene torte.

 | Author: canva canva

"Objasnilq sam joj da slobodno može da jede druga dva sloja, biće potpuno bez jagoda, neće ni dodirivati ​​gornju tortu. Što je još važnije, moja majka ima dijabetes i neće ni pojesti više od malog parčeta torte za početak", objasnila je.

Uprkos tome što je njen verenik na njenoj strani, čini se da buduća mlada nema mnogo druge podrške jer je njen otac stao na stranu njene svoje supruge, mladine majke, te se ona pita da li greši...

Pa, uprkos tome što kod kuće nije bilo mnogo ljudi na njenoj strani, Reddit zajednica se okupila oko nje.

 | Author: canva canva

"Ne grešite, čini da je najvažniji aspekt ovog dana njena sposobnost da jede ili ne jede tortu", napisala je jedna žena.

“Vaše venčanje, vaša torta, vaše jagode. Uživajte u danu i uzmite još parče torte za mene”, komentiarisao je drugi.

Treći je dodao: "Tvoja mama je bezobrazna. Ima tortu u kojoj će uživati. Ne sećam se čak ni torte sa sopstvenog venčanja. Ne bih se predao njenom besu."

Tvoja reakcija?