Bez srama 187 pregleda 24. Jul 2023.

'Ne želim da me ćerka mog muža zove majkom...'

canva

U bajkama smo kao deca uvek nailazili na "okrutne maćehe" koje su zavidele svojim pastrokama, mrzele ih i ugnjetavale, počevši od Pepeljuge, do Snežane koju je maćeha pokušala da ubije na razne načine. Iako se ovakve stvari ne dešavaju samo u bajkama, svesni smo da postoje i one lepe priče u kojima se deca toliko vežu za svoje maćehe da požele da ih večno zovu "mama"

Jedna žena je na internetu izazvala lavinu komentara kada je podelila svoju priču. Naime, ona je sa svojim suprugom u braku već 10 godina i sa njim ima tri sina, Pored toga, njen muž ima i ćerku iz prvog braka koja ima 11 godina. On ima potrpuno starateljstvo nad devojčicom, a dete sa biološkom majkom nema nikakav kontakt od svog prvog rođendana.

Kako su stvari već jasne da je devojčica čitavu majčisnku toplinu i ljubav pronašla kod tatine druge žene, jer ju je maćeha praktično odgajila, ona je poželela da njihov odnos uzdigne na viši nivo:

 | Author: canva canva

"Ona je jedina u kući koja me ne zoe "mama" i pre par nedelja me je upitala da li bi mi smetalo da me tako zove. Moj muž je bio oduševljen ovom idejom i još uvek je veoma uzbuđen jer je to po njemu znak da me devojčica voli. Ona je već počela da me zove "mama" i ovo mi je jako neprijatno da kažem, ali želela bih da to prestane", napisala je maćeha na Mumsnetu.

Ona je dalje objasnila da joj se ova ideja ne dopada jer ona ima svoje troje dece koju je rodila i da se boji da to kaže mužu kako mu ne bi slomila srce. Nakon njene priče, sve se "usijalo" od komentara:

"Zašto ti to toliko smeta? Bila si joj mama tokom celog života! Osećala bih se počastvovano da sam na tvom mestu! Izbegavam da budem gruba, ali ovo je jako ružno sa tvoje strane", napisala je jedna žena.

 | Author: canva canva

"Ovo je brutalno i da sam na tvom mestu, zapitao bih se zašto ne želim da me ova devojčica zove majkom , posebno kada si je ti praktilno odgajila", dodao je jedan momak.

Neki su govorili da je ova žena okrutna, da je zla maćeha, ali i da će na ovaj način samo slomiti srce devojčici koja već dovoljno pati što se i vidi na osnovu toga da želi da nekoga zove majkom. Nazvali su je i bezdušnom zbog načina na koji je sve ovo ispričala jer ova devojčica je čitav život provela pored nje. 

Tvoja reakcija?