Bez srama 48 pregleda 13. Februar 2023.

Penn Badgley misli da je 5. sezona 'You' možda poslednja

printscreen/youtube/canva

Penn Badglei se konačno vraća kao Joe Goldberg u "You" sezoni 4, najavljena je i peta sezona, ali koliko će još sezona ove Netfliksove serije biti ili koliko bi je trebalo biti? Penn Badgley navodno misli da bi 5. sezona 'You' možda trebala biti i poslednja

Četvrta sezona serije "You" udiše novi život seriji tako što ubacuje Džoa u potpuno novi grad, dok pokušava da se ponovo osmisli kao neko ko apsolutno ne ubija ljude. To je hrabar odmak od prethodnih sezona i dokazuje da emisija i dalje može da se promeni kada je potrebno. Ali koliko će još sezona to moći?

Govoreći 2020. godine uoči objavljivanja Treće sezone, kreatorka Sera Gamble je ranije rekla da želi da nastavi da prati Džoa Goldberga „još nekoliko sezona“. U novom intervjuu, Penn Badgley se sada takođe osvrnuo na svoja nagađanja da bi emisija mogla početi da se gasi sa završetkom Džoove priče. Penn je seo da razgovara o svim stvarima sezone 4 u podkastu Happy Sad Confused i objasnio zašto misli da bi se emisija mogla vratiti samo za još jednu sezonu.

Potpisao sam šestogodišnji ugovor odmah pred vratima. Tako da su mogli da urade još dve ako žele“, rekao je Pen, objašnjavajući da bi njegov ugovor mogao da znači da bi još dve sezone serije "You" - sezona 5 i 6 mogle da budu na mapi.

Međutim, on je tada dodao: „Mislim da ako postoji još jedna sezona, mislim da će to biti samo jedna. Mislim – to je moje razumevanje, ali ne znam, stvarno ne znam. Ali znam da svi zabrinuti, od vrha dole, niko ne želi da se ova emisija umori. Tada je Džo najodvratniji. Tada emisija prestaje da ima inteligenciju koju ima."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli YOU (@younetflix)

Kako je Penn naglasio, ne zna koliko će se emisija nastaviti. Zvuči kao da sve zavisi od toga šta Gembl i pisci smisle za Džoovu budućnost i da li treba da ispričaju tu priču u još jednoj ili dve sezone. Dakle, kako bi priča Džoa Goldberga izgledala nakon 4. sezone? Izgleda da ćemo morati da sačekamo dok drugi deo ne bude objavljen pre nego što u potpunosti uđemo u to, ali on će bez sumnje ponoviti svoju omiljenu formulu i otići iz Londona da otvori radnju u drugom gradu kako bi izbegao svoj ubilački otisak.

Emisija je takođe sada znatno odstupila od serije knjiga Kerolajn Kepnes, iako i dalje uzima neke naznake i likove i prilagođava ih na svoj način.

Šta god da se desi, bilo da je u pitanju još jedna ili dve sezone, svi će verovatno postavljati isto pitanje: da li će se emisija završiti tako što će ozloglašeni Džo Goldberg konačno biti uhvaćen?

Tvoja reakcija?