Bez srama 31 pregleda 18. Decembar 2022.

Petea i Emratu privlači njihov isti vajb!

Steven Bergman/AFF-USA.COM/PA/ Manuele Mangiarotti/ipa-agency/PIXSELL

Iako su Pete Davidson i Emily Ratajkowski nezvanično počeli da se viđaju u novembru i krili svoju vezu od očiju javnosti, izgleda da stvari među njima veoma brzo napreduju i postaju ozbiljne

Naime, Elite Daily navodi da izvori govore kako ovaj par uživa u zajedničkim trenucima.

Nakon neočekivanog i bolnog razvoda, Emily je bila očajna i trebalo joj je neko vreme da se vrati normalnom životu. Zasigurno je Pete taj koji joj u svemu pomaže i ima razumevanja za nju, posebno što ona nije sama već ima i sina.

Emily je u novembru za Elite Daily rekla da je jako lepo to što ne mora da provodi vreme ni sa kim drugim osim sa svojim detetom.

Pete i Emily provode dosta vremena zajedno, izlaze i uživaju bez ikakve presije i može se reći da su se prepustili trenutku. Više je nego očigledno da postoji jaka hemija među njima o čemu svedoče i zajedničke fotografije ovog para.

Ono što je sigurno da Peteov smisao za humor odlično utiče na njihov odnos jer Emily misli da je on veoma zabavan i šarmantan. Iako ova veza postaje sve ozbiljnija, čini se da je i dalje prekrivena nekim velom tajne.

via GIPHY

Mada su još uvek na poćetku, s obzirom sličnu energiju koju poseduju, izgleda da je pred ovim parom svetla budućnost. Izgleda da se u ovom slučaju suprotnosti ipak ne privlače...   Šta vi mislite?

Tvoja reakcija?