Bez srama 86 pregleda 07. Mart 2023.

Sex/Life se vraća na Netflix u novoj, vreloj sezoni!

printscreen/canva

Sex/Life je napravio pravi BOOM 2021. godine kada se prvi put pojavio na Netflix-u i niko nije očekivao da će biti toliko popularan kao što je bio, a sada izgleda da ćemo imati priliku da uživamo u novoj sezoni!

Uprkos tome što nema velikih zvezda u seriji, ova serija je imala odličan start i sada se vraća sa drugom sezonom – priče će postati samo još intenzivnije. I posle „one scene“ u prvoj sezoni koju je pratilo 67 miliona ljudi, nismo iznenađeni da se vratila.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Ova sezona bi trebalo da ima još burniji trenutak, zbog čega mnogi ljudi već pričaju o tome na mreži.Jedna osoba je na Tviteru rekla: „Seksualni život S2, 100% bih preporučio da se gleda, bolji je od prve sezone i nosi veoma važnu poruku - ako vam je sudjeno, biće vaše, a ako nije, bez obzira na to koliko truda uložiš, to će se na kraju izmaknuti."

Drugi je rekao: „Zaista sam samo sedeo ovde i završio celu drugu sezonu #seksualnog života u jednom dahu." Dok je treći napisao: "Da li sam ostao budan prekasno bindžujući celu drugu sezonu Seksualnog života juče? Da. Da li se kajem? Ni najmanje."

U drugoj sezoni serije Sex/Life nastavlja se ljubavni trougao između Sare Šahi (Bili Koneli), Majka Vogela (Kuper Koneli) i Adama Demosa (Bred Sajmon).

Jeste li uzbuđeni da vidite novi vreo nastavak?

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?