Bez srama 122 pregleda 22. Januar 2023.

Žene tvrde da je zvezda serije 'Wednesday' Percy Hynes napasnik

pixsell/canva

Ljubitelji Netfliksovog hita "Wednesday" su se pored same serije takođe zainteresovali za živote mnogih njenih mladih zvezda. Jedna od tih mladih zvezda, Persi Hajns Vajt, sada se suočava sa pravom kontroverzijom nakon što se javilo nekoliko žena koje su ga optužile za seksualni napad. Vajt je već Isključio komentare na svom Instagramu kao odgovor na optužbe.

Optužbe protiv Vajta dolaze od nekoliko žena koje tvrde da su ga poznavale kada je išao u školu u Torontu i tvrde da je glumac imao između 17 i 20 godina kada su se incidenti dogodili. Optužbe su počele da se šire kada je korisnica Tvitera @milkievich objavila tvit u kom tvrdi da Vajt i njegovi prijatelji često prave zabave sa eksplicitnim ciljem da iskoriste žene.

Tvrdila je da on „pozove žene za koje su mislili da su zgodne kako bi ih napio i naduvao kako bi imao seks sa njima“. Nastavila je tvrdnjom da ju je Vajt „napao” kada je bila „previše pijana” na jednoj od ovih žurki, i dodala da je protiv njega imala „optužbe za silovanje”. Ona nije dala više detalja o pojedinostima iza tih optužbi. Takođe je tvrdila da je to radio i drugim ženama u prošlosti.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Otkako je svetu rekla šta joj se desilo, drugi su počeli da se bave sopstvenim pričama. „Boli videti ovog čoveka u očima javnosti i kome se dive stotine hiljada mladih devojaka“, napisala je jedna osoba na Tviteru. „Pustio je da me siluju u njegovom podrumu, a kada me je pozvao zbog toga, najviše se zabrinuo za policiju, a ne da li sam dobro. Onda je nastavio da pušta silovatelja da živi kod njegove majke". Nakon talasa optužbi na Tviteru, koji je uključivao i nekoliko snimaka ekrana ljudi koji šalju DM-ove Vajtu, čini se da je glumac ograničio komentare na svom Instagramu. To je možda učinjeno kako bi se izbeglo omogućavanje korisnicima da dalje šire ove navode na mreži, ali je možda emalo prekasno.

Vajt nije dao nikakvu izjavu kao odgovor na optužbe, ali izgleda jasno da on trenutno sprema nešto u tom smislu. Ovi navodi su dovoljno brojni da verovatno zahtevaju odgovor. Na kraj cele priče, nije jasno da li će oni imati uticaja na njegovu karijeru i budućnost u seriji "Wednesday", i da li je ovo kraj optužbi protiv njega.

Šta vi mislite, da li su ove optužbe istinite?

Tvoja reakcija?