Bez srama 1997 pregleda 02. Novembar 2023.

'Zvali su nas kući na večeru pa su tražili da je platimo...'

canva

Okupljanje sa prijateljima nema cenu, to su večeri u kojima se zbližavamo, zabavljamo i uživamo, pa je red da ponekad spremimo i neku dobru klopu kako bismo ih ugostili. Istini za volju, većina nas više voli da ode na večeru nego da je priprema, ali jedna žena je podelila svoje krajnje neobično iskustvo nakon što su je prijatelji srdačno pozvali na večeru u svoj dom

 | Author: canva canva

Njena ispovest glasi ovako: "Bili smo pozvani kod prijatelja na večeru. Oni su se upravo uselili u novi stan pa su tu želeli da ugoste 'ekipu'. Ponela sam sa sobom flašu dobrog vina jer ne volim da idem praznih ruku.

Večera je bila sjajna, ali su nam jasno poslali poruku da svako od nas treba da plati to što je pojeo. Mislila sam da je ovo ludo i nikada ne bih tražila da moji gosti plate hranu ako ih pozovem kod sebe", rekla je žena. Nije bila sigurna kako da reaguje na ovaj ispad njene prijateljice, ali većina korisnika se složila da je to pogrešno.

 | Author: canva canva

"Već smo se dogovorili da ih pozovemo kod sebe za nekoliko sedmica i ništa od njih ne tražim", rekla je ona, a zatim je dodala da im je prijateljica tražila po 20€ kako bi pokrila troškove večere.

 | Author: canva canva

"Mi zaista uživamo u njihovom društvu, oni su odlični prijatelji, ali ovo ne mogu da prebolim", priznala je žena.

Ona se zapitala da li je bilo lakše jednostavno otići u restoran ako prijatelji već očekuju da ćete platiti za obrok...

 | Author: canva canva

Komentari nisu izostali, a mnogo ljudi je reklo da ne bi volelo da poznaje ljude kakvi su prijatelji ove žene.

Šta biste vi uradili u ovoj situaciji?

Tvoja reakcija?