Fancy 66 pregleda 18. Decembar 2022.

Camila Cabello drastično promenila boju kose

instagram/canva

Iako je 2022. godina donela mnoge novine u životu Camile Cabello, kao što su novi partner i drugi posao, izgleda da će ona nastaviti sa promenama i u narednoj godini i to kada je u pitanju boja kose

Naime, tokom ove godine, ona se više puta pojavljivala sa različitim frizurama, a ono što nas je sada potpuno iznenadilo jeste da je odlučila da plavu kosu zameni ni manje ni više crvenom!

Camila Cabello je u petak objavila fotografiju svoje nove frizure na Instagramu, čini se sa snimanja spota za novu verziju singla ove pevačice koja je takođe objavljena u petak. 

Kako piše Elite daily, već narednog dana je na svom Instagram profilu slavni frizer Dimitris Giannetos objavio vatrenu fotografiju nigerijske pevačice stavivši u opisu emodži policijske sirene želeći da objavi ovu njenu veliku promenu. 

Ona se kao crvenokosa pojavljuje posle nego što je postala viralna zbog svog nastupa u kome je pevala pesmu "I'll Be Home For Christmas" iz 1943.  godine koju je tada izveo Bing Crosby. Naime, Camilla je naziv praznika izgovorila kao "Quismois" što je izazvalo lavinu komentara na mrežama. .

Ona je ismevanje prihvatila stojički i nakon toga 21. novembra objavila snimak na svom TikToku u čijem je opisu napisala na će pre snimanja svoje verzije biti kod kuće za Božić (Quismois). Ovako se našalila na sopstveni račun i pobedila sve zlurade komentare.

Koji god bio razlog promene izgleda ove pevačice, nije loše spomenuti ono staro shvatanje da devojke nakon nekih životnih promena kao što su raskidi menjaju frizuru, a najčešće pod time podrazumevaju boju kosu, što je upravo i Camilla uradila.

Podsećamo da je Camilla do skoro bila u vezi sa Shawn Mendesom. Pretpostavimo da je ovim gestom zvanično obeležila kraj njihove veze.

Tvoja reakcija?