Fancy 89 pregleda 17. Oktobar 2023.

David Bekam potrošio 37 miliona na vereničke prstene

printscreen/canva

Iako bi većina ljudi bila zadovoljna sa jednim vereničkim prstenom, Viktorija Bekam izvanredno ukrašava svoj životni prst sa čak 15 različitih dragulja. Ovo nije samo znak luksuza, već duboke predanosti i ljubavi njenog supruga, Dejvida Bekama. Kroz godine, Dejvid je uložio više od 37 miliona eura u ovu fascinantnu kolekciju dragulja, stvarajući za Viktoriju prave riznice dragulja

Njeno prstenje je kao čarobni kamenčići u različitim nijansama boja, uključujući rubine, dijamante, smaragde i safire. Svaki od njih priča svoju priču i ima svoju posebnu svrhu, stvarajući neverovatnu paletu boja i sjaja za svaku priliku.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Međutim, najizvanredniji dragulj u ovoj kolekciji je safir ovalnog oblika, postavljen na platinasti okvir, čija se cena penje na iznenađujućih 5,7 miliona eura. Stručnjaci opisuju ovaj safir kao izvanredan zbog svoje intenzivne, gotovo kraljevske plave boje, čime se ističe kao jedan od najcenjenijih dragulja, kako piše Her. Ipak, David nije zaboravio ni na druge godine zajedništva, pa je 2019. godine poklonio Viktoriji drugi prsten - žuti dijamant kvadratnog oblika, postavljen na platinastu kacigu, čija je vrijednost dostigla 2,3 miliona eura.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Ova kolekcija dragulja nije samo materijalni pokazatelj njihove uspešne zajednice, već i dubokog razumevanja i neizmerne pažnje koju David pruža svojoj supruzi. To je priča o ljubavi koja se sjaji izvan svakog dragulja.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima!

Tvoja reakcija?