Fancy 85 pregleda 12. Jun 2023.

Druga sezona 'Wednesday' će biti više horor nego romansa

printscreen/canva

Džena Ortega deli veliki uvid u drugu sezonu serije "Wednesday". „Još uvek ide zajedno, ali odlučili smo da više želimo da se oslanjamo na horor“, rekla je Ortega, koja glumi u seriji, za El Fening u članku koji je Variety objavio 7. juna kao deo njihove serije „Actors on Actors“

"Odbacujemo bilo kakva romantična ljubavna interesovanja, što je zaista sjajno. Postaćemo smeliji, mračniji."  

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Netfliks je objavio da je emisija zvanično obnovljena 6. januara, sa kratkim tizerom koji sadrži snimke Jenne Ortege zajedno sa scenama iz emisije i isečcima događaja obožavatelja. Video je takođe koristio „Bloody Mary“ Lejdi Gage kao muziku, pesmu koja je postala povezana sa serijom na TikToku. „Globalni fenomen će se vratiti u drugoj sezoni“, rekao je Netfliks u snimku.

Samo dan ranije, Netfliks je zadirkivao nastavak hit serije Addams Family - koju su kreirali Alfred Gough i Miles Millar, zasnovanu na konceptu Addams Family crtaća Čarlsa Adamsa u tvitu koji deli snimak Wednesday (Ortege) iz finala sezone gde ona sedi za svojom pisaćom mašinom. Ona piše "Kraj" na kraju svog rukopisa romana pre nego što je dodala znak pitanja, a Netfliks je jednostavno potpisao video sa "???????"


Činilo se prilično očiglednim da će Netfliks zaista obnoviti „Wednesday“ pošto je postao hit nakon debija u novembru 2022. godine. Dana 3. januara, stiming platforma je objavila da je serija, koja je imala četiri epizode ​​u režiji Tima Bartona, ponovo najgledanija emisija na njenoj listi TV serija na engleskom jeziku. Emisija je takođe postala viralna na TikTok-u nakon što je mnoštvo gledalaca oponašalo Ortegin ikonični ples, a zaradila je dve nominacije za Zlatni globus 2023. i nagradu SAG za svoju glavnu damu.

Da li i vi jedva čekate nastavak ove hit serije?

Tvoja reakcija?