Fancy 43 pregleda 24. Maj 2023.

Dua Lipa pokidala sa novom pesmom za film 'Barbie'

printscreen/canva

Dua Lipa neće glumiti samo sirenu Barbi zajedno sa Margo Robi i Rajanom Goslingom u predstojećem filmu „Barbi“ koji će se pojaviti u bioskopima 21. jula. Pevačica „Levitating“ je takođe snimila novu pesmu za muziku za film, a mi jedva čekamo da je čujemo!

Dana 22. maja, Dua Lipa je na Instagramu objavila da se njen novi singl za muziku za film zove „Dance the Night“, uz video zapis i opis koji glasi: „Ova Barbi ima novu pesmu...

Nova numera će biti objavljena zajedno sa muzičkim spotom, koji je Lipa zadirkivala u svom Instagram postu. U nastavku ćete saznati sve što treba da znate o novoj Lipinoj pesmi, od spota do datuma izlaska.

U tizeru muzičkog spota, neko izlazi iz para ružičastih, lepršavih štiklama sa visokom potpeticom u stilu Barbie i bukvalno levitira na njenim prstima. Retro, ​​disko melodija koja podseća na Lipin album iz 2020. godine „Future Nostalgia“, svira dok se Lipa pojavljuje na ekranu i daje poljubac u kameru pre nego što zapeva „Just come along for the ride“.

 | Author: printscreen/intagram/canva printscreen/intagram/canva

Dance the Night“ i njen muzički video objavljuju se 26. maja u ponoć. Čitav saundtrek za „Barbi“ će se pojaviti uporedo sa filmom oko dva meseca kasnije, 21. jula.

Jeste li uzbuđeni da čujete novu 'Barbie' pesmu?

Tvoja reakcija?