Fancy 56 pregleda 10. Septembar 2023.

Hari i Megan su par o kome se najviše piše na svetu

printscreen/canva

Prema novoj studiji sa sajta JeffBet.com, koji je analizirao vrednost 'prometa' o tome koji su bračni parovi najviše upadali u onlajn medijske publikacije u poslednja tri meseca, to su upravo Megan i Hari!

Ovaj sajt je procenjivao broj novih članaka sa navedenim parovima iz celog sveta i merio koliko vredi njihova čitalačka publika, na osnovu procena onlajn SEO alata, i otkrio da bivši članovi kraljevske porodice zauzimaju prvo mesto. Prva tri su - Bijonse i Džej Zi, a slede Dženifer Lopez i Ben Aflek.

Uprkos tome što su drugi par o kome se najviše piše, princ Vilijam i Kejt Midlton zauzimaju četvrto mesto po tome koliko saobraćajne vrednosti donose tim člancima. U međuvremenu, kralj Čarls III i kraljica Kamila su malo iza njih, što znači da su tri od pet najboljih parova britanske kraljevske porodice.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Nijedan slavni par nije ni blizu tome koliko su princ Hari i Megan Markl vredni za novinarske publikacije danas. Par je proizveo kombinovanu vrednost od 1.511.454 dolara samo u saobraćaju na webu tokom perioda od tri meseca.

Ukupno 36.303 pominjanja u novim člancima – najviše od svih slavnih parova na svetu. Princ Hari je najvrednija ličnost za pisanje novinskih članaka među svim bračnim parovima. Bijonse i Džej-Zi su drugi par najzanimljiviji po vrednosti saobraćaja, sa 31.646 spominjanja u vestima. Bijonse je trenutno 3,4 puta vrednija za medije od Džej Zija.

via GIPHY

Ostatak prvih deset čine Dejvid i Viktorija Bekam sa 18.136 novih pominjanja, Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli sa 10.376, Džastin i Hejli Biber sa 11.113, Vil Smit i Džejda Pinket Smit sa 9.791 pominjanja.

Koji je po vama najzanimljiviji par na svetu?

Tvoja reakcija?