Fancy 554 pregleda 31. Avgust 2023.

Heklane baletanke: Elegancija i udobnost!

instagram/canva

Veći deo godine nam uglavnom prolazi u baletankama jer su one savršeno sredstvo da dodamo notu elegancije nekom klasičnijem autfitu, a i dobra su alternativa damama koje iz nekog razloga ne preferiraju štikle

Ipak, postoje i one koje baletanke ne vole, što zbog neudobnosti što zbog samog izgleda jer ih smatraju previše "običnom" obućom. Influenserke su od skoro počele da propagiraju model koji ćemo sigurno često viđati u narendom periodu, a pogodan je čak i za one koje ne vole baletanke jer je izbor zaista veliki i ima mnogo varijanti.

U duhu letenje boho mode, pojavile su se heklane baletanke sa predivnim čipkama koje se mogu uklopiti uz mnoge odevne kombinacije. Dakle, od elegantnih haljina i suknji za večernje izlaske, preko opuštenih varijanti za šetnju ili nešto strožih za poslovne sastanke, ove baletanke se nose uz sve!

Na tržištu ima i onih koje su čist ručni rad, pa ako volite da novac uložite u ovakve komade i nagradite nečiji trud i talenat, eto ideje za vas!

Pored baletanki, opcija su i heklane papuče i morate priznati, ovo je stvarno odličan trend! Pored toga što preslatko izgledaju, noga u njima diše, a to nam je svima potrebno kada anstupe vreli avgustovski dani!

Ono što će vas sigurno izdvojiti iz mase jesu upravo heklani modeli obuće. Dakle, ideju smo vam dali, vaše je samo da otrčite po svoj par!

Tvoja reakcija?