Fancy 71 pregleda 19. Decembar 2022.

Henry Cavill se ipak ne vraća ulozi Supermena

pixsell/canva

Henri Kavil je nedavno otkrio da ipak neće ponovo igrati Supermena, samo nekoliko meseci nakon što je izjavio da će se vratiti kao naš omiljeni Klark Kent...

U oktobru je Henri Kavil najavio da će ponovo preuzeti ulogu Supermena nešto više od pet godina nakon što je poslednji put igrao Klarka Kenta. Na Instagramu, Henri je rekao:

„Želeo sam da zvanično objavim da sam se vratio kao Supermen. Hteo sam da vam se zahvalim najviše od svega. Hvala vam na podršci. Hvala vam na strpljenju. Obećavam da će biti nagrađeno. "

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Samo nekoliko dana kasnije je otkrio da više neće igrati ulogu Geralta od Rivije u seriji "The Witcher" i da će ga Lijam Hemsvort preuzeti u četvrtoj sezoni. Napisao je: „Predajem baklju sa poštovanjem prema vremenu koje sam proveo oličavajući Geralta i sa entuzijazmom da vidim Liamov performans na ovom najfascinantnijem čoveku."

U novoj izjavi, Henri je napisao: „Upravo sam imao sastanak sa Džejmsom Ganom i Piterom Safranom i tužna je vest za sve. Na kraju krajeva, neću se vratiti kao Supermen. Nakon što mi je studio rekao da objavim svoj povratak još u oktobru, pre njihovog angažovanja, ova vest nije najlakša, ali takav je život. Promena straže je nešto što se dešava. Ja to poštujem."

Nastavio je: „Džejms i Piter moraju da izgrade univerzum. Želim njima i svima koji su uključeni u novi univerzum najbolju sreću i najsrećniju sreću.“

Henri je dodao: "Za one koji su bili uz mene tokom godina, možemo malo da tugujemo, ali onda moramo da se setimo, Supermen je još uvek tu. Sve za šta se zalaže još uvek postoji i primeri koje nam daje još uvek su tu! Moj red da nosim ogrtač je prošao, ali ono što Supermen zastupa nikada neće."

Završio je rečima: "Bila je zabavna vožnja sa svima vama, napred i naviše." Kako sada stoji, nejasno je ko će igrati Supermena u predstojećem DC filmu. 

Šta vi kažete na ovo? Hoće li vam nedostajati Henri kao Supermen?

Tvoja reakcija?