Fancy 164 pregleda 31. Maj 2023.

Kim Kardašijan svake godine deci poklanja OVAJ poklon!

printscreen/canva

Majka četvoro dece, Kim Kardašijan, otkrila je jedan besplatni poklon koji svake godine daje svojoj deci za rođendan, a koji joj je njena majka Kris Džener davala njoj dok je bila dete

Kim Kardašijan je otkrila da svoje četvoro dece poklanja istu stvar svake godine za rođendane.

Rijaliti zvezda i osnivač SKIMS-a je majka Nort, Saint, Chicago, i Psalm, koje deli sa svojim bivšim mužem Kanjeom Vestom. Govoreći u najnovijoj epizodi podcasta 'On Purpose', ova 42-godišnjakinja je otkrila da svakom svom detetu daje pismo od četiri ili pet stranica koje beleži značajne prekretnice u njihovoj godini.

To je tako zabavno videti od prve godine“, otkrila je advokatica na obuci. "Jedan od njih ima skoro deset godina. Znam da će oni ovo ceniti."

Kao i rezime iz njihove godine, pisma takođe uključuju „ko su njihovi prijatelji, glupe reči koje govore, njihovu omiljenu hranu, sve glupe stvari koje rade i malo putovanje o tome kakva je godina“. Napominjući da je bilo zadovoljstvo videti kako raste gomila pisama svakog deteta, Kim je dodala: „Znam da će oni sve ceniti, čak i ako su mislili da sam malo gruba prema njima."

Iako želi da zabeleži sve lepe uspomene koje deli sa svojom decom, poslovna žena je u istom podkastu priznala da je ponekad bilo tako teško biti samohrana majka četvoro dece da je i sama plakala pred spavanje. 

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Kimin razvod od 45-godišnjeg repera Kanjea Vesta okončan je pre šest meseci. Muzičar je od tada napustio vezu sa Kim i oženio se Yeezy arhitektom Bjankom Censori na intimnoj ceremoniji još u januaru.

Tvoja reakcija?