Fancy 103 pregleda 23. Jun 2023.

Letnji hit: Haljine ovih boja slažu se uz sve!

canva

U više navrata smo pisali o takozvanom dopaminskom oblačenju, odnosno o tome kako da nam upečatljivi komadi garderobe i modnih detalja poprave raspoloženje. Ove sezone moderne su haljine veselih boja sa dosta šara, lako se kombinuju uz svaku vrstu obuće, a dopašće se čak i ljubiteljima minimalizma

Kada govorimo o haljinama, one su same po sebi posebne, a kada je su proleće i leto u pitanju, onda je maltene sve dozovljeno: i detalji, i kombinacije, i lepršavost, i sve što vam padne na pamet. Ipak, što se boja tiče, Wanted savetuje da se prvenstveno držite ovih sa spiska. Naravno, sve je stvar ukusa, ali ove boje su već postale pravi ovogodišnji hit!

Kraljevsko plava

Ova boja je zaista kraljevska, jednako dobro stoji ženama i svetle i tamne puti. Ipak, dame sa plavim očima su počastvovane kada obuku baš ovakvu haljinu jer njihove oči dolaze do potpunog izražaja.

Svetlo zelene nijanse

Nijanse zelene, poput boje trave istaći će pogled zelenookih žena sa crnom kosom. Ipak, ništa manji efekat neće postići ni dame drugačijeg izgleda jer ova boja zaista pleni!

Magenta

Ova mešavina roze, ljubičaste i crvene boje je najveći hit sezone i po svemu sudeći, viđaćemo je "na svakom ćošku". Od haljina za plažu, preko poslovnih do večernjih - sve je dozvoljeno!

Sve nijanse crvene, žute i ljubičaste

Žuta boja je letnja boja! Uz savršen odsjaj sunca na plaži, ne preostaje vam ništa nego da nabavite haljine u ovim bojama koje će vam savršeno stajati!

Ovo su naši predlozi, a vi trk u šoping po svoj omiljeni komad... ili više njih!

Tvoja reakcija?