Fancy 119 pregleda 15. Septembar 2023.

Moderna verzija 'Rejčel frizure' - evo kako je postići

printscreen/canva

Čuvena slojevita frizura Dženifer Aniston do ramena bio je trenutni klasik kada se prvi put pojavila u sitkomu 1995. godine i postala je jedna od najpopularnijih frizura decenije. S obzirom da su se sve stvari iz 90-ih vratile, bilo je samo pitanje vremena kada će i Rejčel dobiti svojih 5 minuta slave nazad

Frizura je i dalje veoma tražena 2023. godine, a vratila se sa modernijim izgledom. Dok je original bila isprekidana, kratka i pernata, novija verzija je mekša, duža i uokviruje lice.

Hejli Biber, Selena Gomez i Bela Hadid samo su neke od poznatih ličnosti koje su nedavno imale izgled inspirisan kultnom frizurom. Koliko god da je ikonično, možda nije tako lako ponovo kreirati, prenosi Her.

Sama Dženifer Aniston je jednom rekla Mari Kler da nije obožavalac izgleda iz tog razloga: „Rejčel je bila veoma zahtevna za održavanje... Proklela bih Krisa [frizera] svaki put kada bih morala da sušim. Trebalo je tri četke - bilo je kao da radiš operaciju!"

Naravno, to nije sprečilo TikTokere da to pokušaju, koristeći valjke i pegle za uvijanje.

@asapabes

attempted rachel’s 90s hairstyle 💓

♬ original sound - meme rivera ミ☆

Korisnica TikTok-a, @asapabes, okušala se u trendu tako što je podelila kosu i osušila svaki komad fenom od lica pomoću vruće četke, a zatim zakačila kovrdže na mesto valjcima. Sudeći po njenim rezultatima, izgleda da to nije baš tako neostvarljivo kao što je Dženifer predstavljala.

Međutim, jedna stvar koju Rachel podiže na viši nivo su Dženiferine kontrastne plave boje. Ako baš želite da se potrudite, preporučujemo vam da zakažete sastanak sa profesionalcem.

Tvoja reakcija?