Fancy 153 pregleda 23. April 2023.

Otkrijte šta se dešava u nečijem telu na osnovu lica!

canva

Šta se dešava u unutrašnjosti neke osobe može se zaključiti na osnovu njenog lica, a sigurni smo da ste osoba čija vas unutrašnjost najviše zanima upravo vi! Dakle, prema drevnoj istočnoj metodi mapiranja lica pokazaćemo vam kako da otkrijete šta se dešava u vašem telu, a da to ni ne znate

Ako su oči ogledalo duše kako se od davnina govorilo, onda bi trebalo da i ostatak našeg lica ima nešto da nam poruči. Bilo da se radi o bubuljici na sred čela ili flekici na rubu usana, uz par saveta moći ćete da na osnovu ove ajurvedske metode zaključite u kakvom su stanju vaši organi, piše Her.

 | Author: canva canva

Čelo

Ako se na vašem čelu pojavljuju bubuljice, izbočine i fleke, vi verovatno imate problema sa varenjem određene hrane, ali i stresom, nespavanjem ili nagomilavanjem toksina u jetri.

 | Author: canva canva

Kako biste sprečili ovo, potrebno je da svakodnevno imate makar 7 sati sna, pijete čaj od maslačka i koristite beli luk u ishrani, savetuju stručnjaci.

Predeo između obrva

Pojava akni na ovom mestu je povezana sa previše masnoća koje unsite u organizam. Stoga izbegavajte masti, slatkiše i prerađenu hranu pa ćete primetiti boljitak.

Obrazi

Respiratorni sistem je prvi na udaru kada je reč o zagađenom vazduhu koga je sve više pa zato pojava akni na ovom delu lica može da ukazuje upravo na probleme sa disajnim putevima. Ovo se dešava i ako previše telefonirate pa tako bakterije sa telefona prenosite na kožu.

 | Author: canva canva

Potrudite se da svake večeri posvetite vreme detaljnom čišćenju lica.

Brada

Tačkice na bradi su prema kineskoj medicini povezane sa hormonima pa će se verovatno pojavljivati tokom onih dana u mesecu kod žena. Zato povedite računa o nezi i ishrani pre menstruacije kako biste sprečili ovaj problem.

 | Author: canva canva

Nos

Mrlje na ovom mestu su često povezane sa stresom, pa odredite sami način kako da ga kanališete. Da li će to biti joga, zumba ili nešto treće, odlučite sami.

 

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?