Fancy 1617 pregleda 06. Septembar 2023.

Ove trendove nam donosi jesen i da, fenomenalni su!

canva

Iako je leto još uvek u punom jeku i neki tek kreću na odmor, moramo da mislimo i na budućnost i na to da je septembar na pragu. Gde ej septembar, tu je več i oktobar, a mi smo onda duboko zašli u jesen. Kako biste se na vreme pripremili za novu sezonu toplije garderobe, delimo sa vama odluke stilista kada su jesenju trendovi u pitanju

Ono što je uvek najvažnije jeste da odeća koju biramo bude udobna, ali i da nam se dopada i da bude u trendu. Ove jeseni akcenat je na nešto elegantnijoj odeći, ali onoj koja odiše udobnošću u svakom svom šavu. Hajde da pogledamo kakvi modeli garderobe nas uskoro očekuju u radnjama!

Elegantne suknje

 | Author: canva canva

Suknja je veoma popularan odevni predmet, a kada je ovogodišnji trend u pitanju, na ženama ćemo viđati nešto duže, midi varijante. Udobne i deblje, suknje su tu da našem autfitu pruže eleganciju, ali da se u njima pre svega osećamo udobno!

Široke pantalone

 | Author: canva canva

Za ovaj odevni predmet se treba odvažiti, ali kada jednom to uradite, nećete ih skidati! Široke pantalone su odlične za poslovne varijante, ali i za svakodnevne šetenj, izlaske i odlaske na fakultet.

Neutralni tonovi

 | Author: canva canva

Neutralne nijanse su poslednjih godina na modnoj sceni veoma popularne, a i ove godien ostaju na istom mestu. One će vašem autfitu dati potrebnu dozu elegancije koja je i te kako in predstojeće sezone, piše Mogu ja to sama.

Rolke

 | Author: canva canva

Oversize komadi su uveliko popularni, ali ove godine se okrećemo džemperima i rolkama nasuprot dosadašnjih dukseva.

Kožne jakne

 | Author: canva canva

Bez kožne jakne je teško zamisliti kišnu jesen! U kombinaciji sa čizmicama, patikama ili mokasinama, ovaj trend je uvek prisutan. Tokom predstojeće jeseni najviše će se nositi oversize modeli.

Klasični džemperi

 | Author: canva canva

Stilisti izdvajaju jednostavne, klasične džempere u zemljanim tonovima kao jesenji trend. Ovaj komad garderobe bio je nepravedno zaboravljen tokom prošle godine, zavirite dublje u svoj ormar i pronađite svoj omiljeni, klasični džemper!

Bela košulja

 | Author: canva canva

Iako se nepravedno našla kao poslednji komad na ovom spisku, bela košulja je neizostavan detalj tokom cele godine. Uz nju možete upariti toliko toga i izgledati elegantno, baš onako kako to savetuju stilisti za predstojeću jesen!

Tvoja reakcija?