Fancy 74 pregleda 17. Maj 2023.

Ovo je najpopularnija serija na svetu trenutno!

printscreen/canva

Pripremite maramice jer će ova serija dirnuti čak i najtvrđa srca, a hemija između glavnih junaka je neodoljiva. U doba kada su misterije, krimići, trileri i naučna fantastika popularniji nego ikad, romansa je ponovno osvojila publiku. Nova serija "Queen Charlotte: A Bridgerton Story" je u protekloj nedelji osvojila srca sa neverovatnih 148,28 miliona sati gledanja na Netflixu!

Čini se da publika žudi za ljubavlju, smehom, nadom, prelepim bojama i divnim kostimima, a ova serija pruža sve to i mnogo više. Pripremite maramice jer će vam sigurno izmamiti suze, ali ne brinite - tužan kraj nije na vidiku! "Queen Charlotte: A Bridgerton Story", prednastavak popularne serije "Bridgerton", sa svojih šest epizoda oduševljava publiku.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Smestivši radnju u alternativnu, rasno raznoliku i izmišljenu regentsku eru u Velikoj Britaniji, serija nas vodi kroz život mlade kraljice Šarlot i njenu burnu ljubavnu priču sa kraljem Džordžom III. Pratimo njen uspon na vlast, transformaciju braka i suočavanje sa izazovima mentalnih problema supruga.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Takođe, serija nam pruža uvid u njihovu kasniju fazu braka, gde je Šarlot suočena sa usamljenošću i strahom zbog zdravlja supruga. Kreatorska serije, Šonda Rajms, koristi istorijske elemente kako bi začinila ovu izmišljenu priču. Glumačka ekipa, predvođena Indijom Amartefio kao Šarlot i Korijem Milkristom kao kraljem Džordžom, prikazuje vrhunsku glumu i očaravajuću hemiju na ekranu. Serija takođe istražuje priču lejdi Agate Danburi i donosi nam prikaz dogovorenih brakova tog vremena, istovremeno ilustrujući snagu jedne kratke, ali snažne ljubavi koja menja život.

Da li ste vi već pogledali seriju? Ako jeste, kako vam se sviđa? Ako niste, šta čekate?

Tvoja reakcija?