Fancy 70 pregleda 28. Septembar 2023.

Pete Davidson i Madelyn Cline su navodno zajedno!

printscreen/canva

Komičar se navodno zabavlja sa Netfliks glumicom Medlin Klajn, najpoznatijom po ulozi u Netfliksovoj seriji Outer Banks. Prema Us Weekly-u, Pit i Medlin drže svoju vezu 'low-key'.

Nedavno su zajedno primećeni u jednom hotelu, ali pokušavaju da svoju vezu drže van pažnje. Izvor je za publikaciju rekao: „Pit i Madelin se zabavljaju. Proveli su noć zajedno u hotelu Beverli Hils, a onda su tamo doručkovali sledećeg jutra.“ Izvor je takođe dodao: "Bili su zaista skromni i držali su stvari opušteno, noseći bejzbol šešire."

Njihova prijavljena romansa dolazi nakon što je Pit raskinuo sa glumicom Čejs Sui Vonders. Par je navodno prekinuo vezu u avgustu, ali između njih "nema zle krvi".

Među njima nema zle krvi ili bilo kakvih ljutnji. Njihova veza je jednostavno krenula svojim tokom i odlučili su da samo žele drugačije stvari“, piše Us Weekly.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Madelin Klajn je takođe prošla kroz razlaz visokog profila kada je njena veza sa kolegom iz Outer Banksa Chaseom Stokesom prekinuta 2021. godine. Pit je ranije bio povezan sa Kim Kardašijan, Emili Ratajkovski i Fibi Dajnevor. Komičar je takođe bio veren sa pevačicom Arijanom Grande.

Šta vi mislite o novom paru?

Tvoja reakcija?