Fancy 71 pregleda 24. Januar 2023.

Provokativna izdanja Bijonse nakon četiri godine pauze!

instagram/canva

U subotu je u Dubaiju otvoren novi hotel pod nazivom Atlantis The Royal i tim povodom je u okviru proslave koncert održala Bijonse. Ona je zabranila snimanje samog događaja, pa je čak i fanove zamolila da ne koriste mobilne telefone, ali neki su ipak uspeli da naprave fotografije koje su zapalile internet

Nakon četvorogodišnje pauze, ova pevačica se ponovo pojavila na sceni i to zadovoljstvo naplatila je 24 000 evra. Međutim, glavna tema jesu njena izdanja koja je promenila tokom koncerta, od kojih je publika toliko bila zbunjena da nije znala gde pre da pogleda, a fotografije su jako brzo počele da kruže mrežama. Ova 41-godišnjakinja i dalje izgleda zanosno i vlasnica je oblina o kojima se dugo priča. 

Bijonse se na sceni pojavila u haljini boje zlata sa dubokim dekolteom i takođe dubokim šlicevima koji su otkrili njene savršeno izvajane noge, Na sebi je ponela i zlatni ogrtač, sa ogromnim volanima na rukavima i dugim šlepom koji se vukao iza nje. 

Pored ove kreacije, Bijonse je promenila nekoliko efektnih izdanja i pokazala da je i dalje diva za kojom mnogi uzdišu. Jedno od njenih izdanja bile su i crvene helanke sa šlepom u kombinaciji sa korsetom ukrašenim zlatnim detaljima.

Još jedno od izdanja podrazumevalo je i živopisnu žutu haljinu sa šlicevima koju je uparila sa pernatim krilima. 

Koja kombinacija se vama najviše dopada?

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?