Fancy 1148 pregleda 08. Februar 2023.

ROMANTIKA: 10 ljubavnih filmova za Dan zaljubljenih!

canva

Dan zaljubljenih je uskoro tu i šta bi bilo lepše od uživanja u dobrom filmu sa voljenom osobom? Da biste pronašli savršeni ljubavni film, pripremili smo za vas listu od 10 najboljiih. Od klasičnih ljubavnih priča do moderne romantike, ovih 10 filmova sigurno će vas rasplamsati ljubav i privući vas bliže svom partneru. Sednite, zgrabite kokice i uživajte u nezaboravnom filmskom iskustvu!

1. The Age of Adeline

Adelin (Blake Lively) već neko vreme ima 29 godina, tako da to čini život i ljubav prilično komplikovanim. Što je još komplikovanije, ona pada na zgodne muškarce (Michiel Huisman, Harrison Ford) i onda nekako mora da objasni ( ili ne ) zašto ne može da ima dugoročnu vezu.

2. Let It Snow

Ovo je vrsta komedije koja je zapravo dobra i zabavićete se gledajući je. Gomilu srednjoškolaca zaveje sneg, a osećanja se otkrivaju!

3. The Princess Switch

Verovatno znate za ovaj blesavi film, ali verovatno takođe znate da je gledanje kako se Vanessa Hudgens zaljubljuje, dvaput, lepa zabavan rom-com koji vam je potreban kada ste imali težak dan.

4. A Whisker Away

Ovaj japanski animirani film ima zabavnu i fascinantnu premisu: devojka koja je tajno zaljubljena u svoju školsku simpatiju dobija priliku da se pretvori u mačku i postane njegov voljeni ljubimac!

5. The Last Letter From Your Lover

Zasnovana na bestseleru, ovo je romansa koja skače u vremenu između vrele vanbračne veze i reportera koji decenijama kasnije čita njihova tajna pisma, pitajući se šta im se dogodilo. Verujte mi, obrti su ludi!

6. Disobedience

Ovaj film svakako nije rom-com i pokriva neke fascinantne aspekte pravoslavne jevrejske zajednice. Ali u svojoj suštini, to je vrela nedozvoljena romansa između prijatelja i ljubavnika iz detinjstva Ronit i Esti. I verujte nam, vredna je gledanja.

7. Love Hard

Ovo je za sve koji još uvek pokušavaju da koriste aplikacije za sastanke: ko je znao da se online dejtovanje može pretvoriti u  iznenađujuće slatku romansu? Definitivno nećete biti tužni što Nina Dobrev i Jimmi O. Lang flertuju na vašem ekranu.

8. How To Lose A Guy In 10 Days

Ovaj film je snimljen pre otprilike dve decenije i ima čudan zaplet... Zašto ne mogu jednostavno da imaju iskren razgovor o tome kako su lagali jedno drugo? No nebitno, Kejt Hadson i Metju Mekonahi su "kompatibilni", pa se samo fokusirajte na to.

9. Call Me By Your Name

Ovo je klasik, pa ako nikada niste gledali ovaj prelep i srceparajući film, čeka vas poslastica. Timothee Chalamet i Armie Hammer imaju neke od najboljih hemija na ekranu - ikada.

10. Crazy, Stupid, Love.

Ovaj film je pomalo blesav i čudan, ali između Ryan-a Gosling-a i Emme Stone ima hemije. Plus, ima romantične smicalice za koje su zaslužni Steve Carell i Julianne Moore i nekoliko srećnih završetaka koji su idealni za gledanje pred spavanje.

Uživajte u ovim divnim romantičnim filmovima!

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?