Fancy 100 pregleda 20. Avgust 2023.

Sandale i haljine: Letnji spoj koji ostavlja bez daha!

canva

Sandale su neprevaziđena letnja obuća koju najradije nosimo u svim prilikama: šetnja, plaža ili izlazak, one su tu da budu uparene uz savršenu haljinu. Kada su u pitanju preporuke, imamo nekoliko, a sve dolaze od najbolje obučenih influenserki

Sandale se mogu nositi sa toliko različitih odevnih predmeta, posebno ako su udobne i ravne i zato je važno da pronađete par koji baš vama odgovara.

Trenutno, svaka modna influenserka koju pratimo na Instagramu nosi ravne sandale — bilo da su to japanke, sandale sa kaiševima, papuče ili ribarski model. A uglavnom ih kombinuju sa haljinama maksi i midi dužine, koje su ove sezone veliki hit.

Za duge vruće dane u gradu koji nam tek prrdstoje, ali i za romantične šetnje na letovanju,treba vam inspiracija za modele haljina i načine na koje možete da ih spajate sa sandalama. Zato smo mi tu!

Prozirna maksi haljina

Otkad su se pojavili heklani kupaći kostimi i haljine za plažu, njihova popularnost nije opala. Ove godine je maksi heklana haljina pravi hit za plažu. Najbolje je upariti je sa ravnim papučama!

Gola ramena

Haljine koje stavljaju naglasak na vaša gola ramena i ključnu kost će tek doživeti vrhunac u modi. Ovog leta ih uparite sa Hermes Oran papučama i zasigurno imate dobitnu kombinaciju!

Izrezi

Neočekivani izrezi na haljinama doprinose vaše seksepilu, a pomažu i u isticanju figure. Najbolje je da ih uparite uz glamurozne ravne sandale.

U maniru Keri Bredšo

Omiljena junakinja serije "Sex and The Citty" bila je poznata po haljinama jednostavnih krojeva koje su isticale figuru, ali su dovoljno efektne i uske tamak gde treba kako bi pratile liniju tela. Ovakva haljina koju nosi Josefine Vogt je savršen način da se istaknete ovog leta!

Pruge

Svakog leta je iznova aktuelan mornarski stil, čija su glavna odlika pruge. Prugasti dezen je stvoren za kombinovanje sa pletenim šeširom i torbom, a influenserka Marine Audineau ga nosi na maksi-haljini ravnog kroja, uz mnogo nakita i bež sandale.

Pored ovih predloga, savršen letnji hir su i bele čipkane haljine, haljine sa resama, ali i kaftan haljine. Za koju god da se odlučite, potrudite se da uz nju odaberete pravi model obuće, savetuje Wannabe Magazine.

Tvoja reakcija?