Fancy 161 pregleda 24. Septembar 2023.

Svakodnevna kombinacija Blejk Lajvli je tako posebna!

pixsell/canva

Četvorostruka mama i glumica Blejk Lajvli oduvek je bila poznata po tome što nema stilistu i svoje odevne kombinacije osmišljava sama, a to rezultira time da nikada do sada nije napravila nijedan promašaj. Iako je akcenat uvek na detaljima, Blejk ćemo mnogo češće videti bez šminke, u ležernom izdanju što je čini tako posebnom

Naime, ona je skoro ponela kombinaciju koja je sve oduševila, a reč je o svakodnevnom autfitu. Ona je u šetnji sa svojim suprugom Rajanom Rejnoldsom bila ležerno i udobno obučena, ali u slučaju Blejk Lajvli, to nikada ne znači da nije moderno.

Haljinica za koju se Blejk odlučila je midi dužine, vrlo lagana i oslikana cvetovima pastelnih nijansi. Zahvaljujući tome i tankim bretelama ona odiše romantikom, a vrlo je sofisticirana i očigledno udobna.

 | Author: pixsell/canva pixsell/canva
Iako je mogla da kombinuje ovaj komad sa sandalama, espadrilama ili baletankama modna zvezda kao što je ona otišla je korak dalje i potrudila se da pronađe patike ukrašene istim nijansama kakve se nalaze na haljini, što je mala lekcija o stilu koju mnogi mogu da usvoje.

Kako bi "razbila" ovu kombinaciju, odlučila se za malu Chanel torbicu, takođe šarenu, kojom je dominirala ljubičasta boja koja je izvanredan kontrast već uparenim nijansama na haljini i patikama.

Sudeći po ovoma, a i po njenim ranijim odevnim kombinacijama, Blejk nije uzalud proglašena jednom od najbolje obučenih žena u Holivudu. Dakle, njoj stilista baš nije potreban!

Tvoja reakcija?