Fancy 247 pregleda 28. Septembar 2023.

Trendovi koji će dominirati ove jeseni!

canva

Leto je kalendarski za nama, a iako sunčani dani ne idu u prilog tome, treba se pripremiti za jesen. Jedna od priprema podrazumeva i praćenje i prečešljavanje trendova. Danas ćemo govoriti o bojama koje će ove sezone biti zastupljene na noktima

Svaka sezona donosi niz novih trendova, a jesen je daleko najestetičnija. Dok se opraštamo od Barbiecore-a i blistavih noktiju leta, pozdravljamo listu predivnih novih jesenjih manikira koji imaju ponešto za svačiji ukus.

 | Author: canva canva

Autumn Frenchies

Francuski manikir će izdržati test vremena, bez obzira u kojem se godišnjem dobu nalazimo. Prilagodljiv je i zato nikada neće izaći iz mode.

Autumn Frenchies podrazumeva čistu prirodnu bazu s tamnijim vrhom u sezonskim bojama. Štaviše, uz prelepu jesenju paletu boja, možete odabrati sezonsku boju koja vam najbolje odgovara ili ih sve lepo ukombinovati, savetuje Her.

Duge ili kratke, jesenji frenč će ove godine osvojiti naše nokte.

Syrup nails

Još jedan trend koji je toliko popularan za jesen su syrup nokti. Da bi se postigao ovaj efekat, staklene ili žele boje se nanose na nokat, a za jesen postoji samo jedna razlika: boja.

Ovaj trend je nastao u Koreji i prikladan je za one koji više vole klasične gole, nenaglašene ili prirodne tonove za svoje nokte. Očekuje se da će tonovi ćilibara, zlata i meda biti omiljeni za ovaj trend noktiju za jesen 2023.!

Kristali, cirkoni i kamenčići

Ovaj trend je doživeo ogroman porast popularnosti, s obzirom da su pretraživanja 'dugi nokti sa draguljima' porasla za 1500% u odnosu na prošlu godinu na Pinterestu.

Dodajte malo drame svom životu i nanesite nekoliko kristala, kamenčića ili cirkona prilikom sledeće korekcije.

Prozirni nokti

Ovo je delikatan, jednostavan i nežan trend za one koji ove jeseni žele blistavu estetiku. Možda ne želite tešku odluku u odabiru boje, a ako je to slučaj, ovaj minimalizastički trend je za vas. Ne samo da izgledaju veoma ženstveno, već se ne bojite da će se ovi prozirni nokti sukobiti sa vašom odećom. 

Zeleni i plavi nokti

Nasuprot prethodno navedenom trendu, svakako ko je ljubitelj boja u odnosu na minimalistički prozirne nijanse, ove jeseni će uživati u bojama poput kobalt plave, kao i šumske i maslinasto zelene. Iako se ove nijanse često ne svrtsavaju u jesenje, očekuje se da će imati svoj sezonski debi i izgledaju božanstveno.

Dakle, ako niste sasvim spremni da se rastanete sa svojim omiljenim letnjim noktima, kobalt plava može i dalje biti vaš jesenji nokat.

U međuvremenu, šumsko zeleno se očekuje da će ove sezone biti jednako popularna za boje noktiju jer je reč o upečatljivoj, dubokoj nijansi. Međutim, ako tražite nežniju zelenu, maslinasto zelena je najbolja opcija. 

 

 

 

Tvoja reakcija?