Fancy 728 pregleda 20. Septembar 2023.

Trula višnja je nijansa koju kosa i nokti priželjkuju!

canva

Ako govorimo o bojama, jesen je zaista godišnje doba koje nudi čitavu paletu: Od svetlo žute do crne! Na šta god pomislili, bilo da je u pitanju priroda ili moda, u pravu ste jer u jesen vaskrsavaju razne nijanse, a trendovi vezani za nju su možda čak i najlepši

Do sada smo svedočili raznim predlozima kada su boja kose i noktiju u pitanju, ali ono što će ove jeseni biti apsolutni hit jeste nijansa poznata pod imenom dark red cherry, a u slobodnom prevodu, njeno veličanstvo- Trula višnja. Reč je o dubokoj, ali živahnoj i romantičnoj boji koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

@mimiermakeup do it tbh @Mirta Miler ♬ samsinclairfx on instagram - Sam Sinclair

Kako je popularnost ove nijanse porasla, tako je i broj pregleda na društvenim mrežama sa heštegom #darkredcherry sve vrtoglavo porastao. Doduše, ovo se s pravom dogodilo jer je po mnogima upravo ova nijansa najpopularniji trend predstojeće sezone. 

@emma_lisbon nothing better #darkred #cherryred #lanadelrey #foryou ♬ Ride - Samanta

Dakle, ako planirate da promenite boju kose, ali nemate ideju šta biste tačno uradili ili, pak, tražite predlog za sledeću korekciju noktiju, ovo je savršeno rešenje! Takođe, za nešto smelije dame, preporučujemo da ovu boju ponesete i na kosi i na noktima! U jesenjoj šetnji, sa šalom i toplim kaputom, nema šanse da ne budete primećeni!

Tvoja reakcija?