Fancy 320 pregleda 07. Novembar 2023.

Vintidž frizure se vraćaju u modu, a ove su najlepše!

pixsell/canva

Sasvim je nromalno da se modni trendovi smenjuju i ponavljaju i na to smo prosto navikli. Sa druge strane, ono što je do pre par godina bilo smešno, a bilo je aktuelno pre, recimo, dvadeset, danas je pravi hit. Ovakve neke frizure su se vratile u modu u novom ruhu, a predstavićemo vam najlepše

Izvijena kosa

Meri Tajler Mur i Džeki Kenedi su proslavile ovu frizuru. Svakog jutra tokom dugih 60-ih, žene su provodile mnogo vremena pazeći da njihove frizure budu što sličnije onim koje su nosile poznate trendseterke tog doba.

 | Author: pixsell/canva pixsell/canva

Ako pogledamo sadašnji trend, pored delikatne haljine, Hejli Biber nije zaboravila da napravi neku vrstu modernog „flipa”. Ovaj efekat se lako može postići korišćenjem velikih uvijača stare škole. I dobićete frizuru iz snova.

Kratke šiške

Ikona kratkih šiški, Brižit Bardo, započela je pomamu za ovom frizurom. Glumica je praktično izmislila ovaj stil 60-ih godina: Kratke, guste šiške na slepoočnicama uokvirivale su lice i isticale jagodice. Zahvaljujući prirodnom magnetizmu Brižit Bardo, svaka žena je sanjala o takvim šiškama u nadi da će bar malo sličiti francuskoj zvezdi.

 | Author: pixsell/canva pixsell/canva

Selena Gomez oduševila je svoje fanove i poznavaoce modnog sveta stilizovanim izgledom koji je kreirala uglavnom koristeći iste šiške. Danas ova frizura izgleda urednije od Brižitine, ali javnosti se mnogo više dopada frizura slavne francuske glumice.

Tvoja reakcija?