Fancy 788 pregleda 01. Septembar 2023.

Za ovu punđu ti treba gumica i dva minuta vremena!

canva

Kada dođe leto, nijednoj od nas nije prijatno da dugu kosu pusti niz leđa kada sunce samo prži. Umesto toga, kosa je uglavnom vezana, ali moramo priznati da nam ponekad fale neke maštovitije ideje kako ne bismo uvek izgledale "isti", a evo jedne fenomenalne za koju vam treba isto toliko vremena koliko i da vežete rep

Sloboda Mićalović je poznata po svojoj umerenosti i skromnosti, pa je zbog toga i proglašena najlepšom ženom na svetu. Pre par dana, Sloboda je na Instagramu podelila video snimak, a njena punđa oduševila je dame širom regiona. 

Naime, Sloboda je ponela visoku punđu na temenu uz dva pramena koja joj ležerno padaju uz lice.

Ova popularna frizura gotova je za svega dva minuta, a što je najvažnije, nije vam potrebna presa kako biste je napravili. Po ovim vrućinama, nikome nije prijatno da dodatno zagreva glavu električnim uređajima za oblikovanje kose. 

Punđa se pravi tako što se kosa podeli na dva dela – od jednog se napravi punđa, a ostatak kose se omota oko punđe i priveže gumicom. Po želji možete da izvučete nekoliko pramenova koji će slobodno padati tik uz lice. 

 | Author: canva canva

Ovu frizuru možete nositi u svakoj prilici - od šetnje, odlaska na kafu, izlazaka, poslovnih varijanti, pa sve do svečanih prilika. Izbor je na vama!

Tvoja reakcija?