Prvi 128 pregleda 11. Septembar 2023.

Amerikanka ponela kofer dijetalne koka-kole na odmor

printscreen/canva

Ova američka influenserka je dovela stvari u novu krajnost, nakon što je spakovala čitav kofer dijetalne koka-kole u ​​lažnom uverenju da se ne prodaje kod nas u Evropi

U TikTok-u, zvezda 'Pravih domaćica' Džil Zarin pokazala je kako je sa sobom donela dovoljno dijetalne kole da izdrži „dve nedelje“.

Snimila je njena ćerka, Alli Shaprio, Zarin je rekla da se dijetalna Koka-kola ne prodaje u Evropi, i da umesto toga ovde možete dobiti samo Koka-kola Zero ili Koka-kola Light. Govoreći pred kamerom, rekla je:

Dakle, prokrijumčarila sam svoju dijetnu kolu iz Sjedinjenih Država jer je ne prodaju u Evropi. Imaju samo Coca Light i Coke Zero i to je sranje."

@allyshaps Any other diet coke girlies travel with an entire suitcase of diet coke? Luckily it made it safely! #dietcoke #flying #airport ♬ original sound - Ally Shapiro

Napunila je svoj kofer limenkama i flašama gaziranog pića, od kojih neke nažalost nisu preživele let. Zvezda rijaliti TV-a bila je grubo ismejana u komentarima, a stotine su joj dale do znanja da je njeno omiljeno piće lako dostupno širom kontinenta.

Jedna osoba je napisala: „Šta se ovde dešava? Ko stoji iza ove kampanje dezinformacija koja govori ljudima da mi nemamo te stvari ovde?"

„Jer ko god da si, nastavi tako, ovo s**nje je smešno.“ „Cela EU ima dijetnu koka-kolu i nultu koka-kolu.” komentarisao je neko drugi.

Ali Shaprio je skočila u odbranu svoje majke, odgovarajući jednoj osobi objašnjavajući da su putovali u Italiju, Grčku i Hrvatsku gde je ona tvrdila da je „veoma teško pronaći dijetalnu kolu“.

Šta vi mislite o ovome?

Tvoja reakcija?