Prvi 441 pregleda 06. Mart 2023.

Detalji filma 'Rocky 7' koji nikada nećemo gledati...

instagram/canva

Sledećeg meseca u bioskope stiže film 'Creed III' i to će biti prvi put da Sylveter Stallone ne učestvuje u ovoj sagi kao rocky Balboa. Njegov "nestanak" iz filma mogao se naslutiti na kraju 'Creeda II' kada je Rocky odlučio da ne učestvuje u slavlju nakon meča već je odabrao da sve to posmatra sa distance

Iako je Stallone priznati producent 'Creeda III', pun je nezadovoljstva ostalim članovima produkcije, posebno Irwinom Winklerom i uopšte se ne trudi da to sakrije. Winkler je bio jedan od glavnih producenata 'Rockyja', a Stallone je nezadovoljan njime jer zbog njega ne kontroliše prava na ovaj film i čitavu franšizu, niti ima adekvatnu nagradu za to. 

Prethodne jeseni, kako piše Screencrush, produkcija je tražila od slavnog glumca da snimi i sedmi deo 'Rockya' što je on i želeo. Međutim, Sylvester Stallone je odustao rekavši da je želeo da izravna računa i "podeli sve na ravne časti" jer smatra sebe tvorcem voljenog lika Rockya Balboe. Odnos između produkcije i glumca je postao toliko loš da je Stallone izjavio da nikada neće gledati 'Creed III'.

Ipak, tokom vikenda je Stallone na svom Instagramu objavio fotografije scenarija za sedmi deo filma 'Rocky' koje je kasnije obrisao. Fotografije su prikazivale neobrađen scenario napisan rukom,a otkrivale su neke specifičnosti i teme koje bi film obradio. Na naslovnoj strani jedne od beležnica pisalo je "Učinite nešto pozitivno u čast njenog sećanja" i "tuga je neizražena ljubav", a takođe bilo je i rečenica o Rockyevoj ženi Adrian. Odlomci uključuju i razgovore između para o Adraninom karcinomu, a pošto je Adrian umrla između 'Rockya V' i 'Rockya Balboe', ovo su verovatno bila sećanja. 

Stallone je ranije rekao da ako ikada bude napravio sedmi deo popularnog filma, fokus će staviti na treniranje "mlade nade" , ali kako stvari stoje između producenata i njega, teško da ćemo ikada pogledati ovu priču.

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?