Prvi 131 pregleda 07. Septembar 2023.

Džo Džonas i Sofi Tarner - razvod nakon 4 godine braka

printscreen/canva

Džo Džonas i Sofi Tarner poručuju da se rastaju posle četiri godine braka. Prvi put su pomenuli razvod u zajedničkoj izjavi na Instagramu objavljenoj na oba njihova Instagram naloga 6. septembra, tri dana nakon što je prvi put objavljena vest o njihovom razvodu

Posle četiri divne godine braka zajedno smo odlučili da sporazumno okončamo naš brak“, napisali su u saopštenju. „Postoji mnogo spekulativnih narativa o tome zašto, ali, zaista, ovo je jedinstvena odluka i iskreno se nadamo da svi mogu poštovati naše želje za privatnošću za nas i našu decu." Prethodno, 3. septembra, People je izvestio, prema izvoru, da je Jonas zvao advokata za razvode. Jonas je 5. septembra podneo zahtev za razvod u okrugu Majami-Dejd, Florida, prema onlajn evidenciji koju je pregledao POPSUGAR

Kako piše „Today“, dvoje dece para - ćerka Vila i njihova druga devojčica, čije ime još nije objavljeno žive sa Džonasom u Majamiju i drugim mestima širom SAD. Međutim, Joe u svojoj peticiji napominje da je „u najboljem interesu maloletne dece da strane imaju zajedničku roditeljsku odgovornost“. U peticiji se takođe navodi da Joe i Sophie imaju predbračni ugovor.

Istog dana kada su se pojavile vesti o predstojećem razvodu ovog poznatog para, prvi je na Instagramu objavio njegovu fotografiju sa svojom braćom Nikom i Kevinom i poželeo svojim pratiocima „srećan vikend za Praznik rada“. Na snimku se vidi kako Joe nosi svoj venčani prsten. Obožavaoci koji su bili na koncertu braće Džonas 3. septembra u Ostinu, brzo su prijavili na društvenim mrežama da je i on nosio prsten na sceni. Joe i Sophie počeli su da se zabavljaju krajem 2016. godine i najavili su veridbu u oktobru 2017. godine. Oni su se venčali u stilu Las Vegasa venčanjem sa zvezdama - koje je Diplo čuveno prenosio uživo na svom Instagramu, 1. maja, 2019. godine, samo nekoliko sati nakon što su prisustvovali dodeli Bilbord muzičkih nagrada. Mesec dana kasnije, roditelji dvoje dece su se ponovo venčali u Francuskoj uz prisustvo najbliže porodice i prijatelja.

Ove godine Sofi je podržala Džoa na njegovoj holivudskoj ceremoniji na Bulevaru slavnih, gde je dobio zvezdu sa svojom braćom Nikom i Kevinom. Par je takođe prisustvovao afterpartiju Oskara 2023. godine Vanity Fair u martu. Nedavno je Sofi proslavila Džoov 34. rođendan tako što je na Instagramu objavio njihov selfi u odgovarajućim pidžamama. Sofi je napisala: „srećan rođendan lepotice".

Tvoja reakcija?