Prvi 112 pregleda 16. Septembar 2023.

Elon Musk i Grimes privatno dočekali treće dete

printscreen/canva

Elon Musk i Grimes su privatno dočekali treće dete, potvrdio je u subotu sam tehnološki mogul preko društvene mreže X, a ime deteta će vas oboriti sa nogu!

Elon je potvrdio postojanje deteta nakon što je New York Times pregledao predstojeću biografiju Valtera Isaksona o suosnivaču SpaceX-a pominjao dete po imenu. Ranije je bilo poznato da milijarder i umetnica imaju trogodišnjeg sina i jednogodišnju ćerku.

Elon je u X postu rekao da se njihovo najmlađe dete zove Tau Techno Mechanicus, dok Isaksonova knjiga navodi da je zakonsko ime deteta Techno Mechanicus Musk, a njegov nadimak Tau. Prema prethodnoj kopiji biografije koju je nabavio Los Anđeles Tajms, dete je rođeno preko surogata u junu 2022. godine. Nadimak dečaka, Tau, inspirisan je „grčkim slovom koje predstavlja iracionalni broj koji je jednak dva puta pi“, objašnjava biografija. Približna brojčana vrednost, 6,28, udvostručuje se kao znak pažnje na Muskov rođendan.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Otkriće dolazi manje od nedelju dana nakon što je Grajms odgovorila na Ajzaksonov post u kome promoviše biografiju i deli Maskove fotografije sa dvoje njegove dece. Eksperimentalna pop muzičarka je kasnije izbrisala svoj odgovor, koji je glasio: „Reci Elonu da mi dozvoli da vidim svog sina ili molim te da odgovoriš mom advokatu. Nikada mi do ovog trenutka nije bilo dozvoljeno da vidim fotografiju ove dece, uprkos tome što je situacija u potpunosti rasturila moju porodicu.

via GIPHY

Tvoja reakcija?