Prvi 96 pregleda 04. Oktobar 2023.

Elton Džon je zbrinut u bolnici nakon pada u kući

printscreen/canva

Elton Džon hospitalizovan je u nedelju uveče nakon što je pao u svojoj vili u Nici u Francuskoj. Nakon incidenta, muzička zvezda je prebačena na ortopedsko odeljenje bolničkog centra Princeza Grejs u ​​Monaku gde je podvrgnut kontroli

Kako prenosi MailOnline, predstavnik Eltona je potvrdio da je on pušten iz bolnice u ponedeljak ujutru i da se vratio kući „dobrog zdravlja“.

Možemo da potvrdimo da je posle jučerašnjeg pada u svom domu na jugu Francuske, Elton posetio lokalnu bolnicu kao meru predostrožnosti. Nakon pregleda, jutros je odmah otpušten i sada se vratio kući i dobrog zdravlja“, rekao je izdanju.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Pevač pesme 'Tiny Dancer' navodno je podvrgnut skeniranju mozga i lumbalnog dela, koji na sreću nisu otkrili prelome, prema izvoru u Nici.

Nakon što je prošlog meseca završio svoju turneju Farewell Yellow Brick Road, Elton je proveo ostatak leta u njihovoj vili Mont-Boron u Francuskoj sa svojim mužem Dejvidom Furnišem i njihova dva sina. Njegova turneja 'Farewell Yellow Brick Road' je poslednji put kada su obožavaoci muzičke legende imali priliku da ga vide kako svira uživo jer on sada smatra da je proces turneje "iscrpljujući" i želi da provede više vremena sa svojom porodicom i decom.

Tvoja reakcija?