Prvi 104 pregleda 16. Oktobar 2023.

Gigi Hadid i Bradley Cooper su navodno u vezi!

printscreen/canva

Gigi Hadid nedavno je privukla pažnju javnosti jer je primećena kako večera u jednom od njujorških restorana sa slavnim glumcem Bradleyem Cooperom, što je odmah izazvalo bujicu glasina o mogućoj vezi između njih dvoje

Ovo zanimljivo uparivanje dolazi nakon što se spekulisalo o romansi Gigi Hadid sa oskarovcem Leonardom DiCapriom. Iako su detalji njihove bliskosti i dalje obavijeni tajnom, mora se priznati da su delovali vrlo zadovoljno dok su šetali njujorškim ulicama.

 | Author: printscreen/canva printscreen/canva

Što se tiče Bradleyja Coopera, on je prethodno bio u vezi sa poznatom manekenkom Irinom Šajk, iako su okončali svoju vezu 2019. godine. Iako su počeli da se zabavljaju još 2015. godine i tokom tog vremena su postali roditelji devojčice po imenu Lea De Sein u aprilu 2017. godine. Nedavno su zajedno otputovali u Italiju sa svojom ćerkom, a zanimljivo je da održavaju veoma prijateljski odnos, posebno radi sreće svoje mezimice.

Izvor blizak ovom paru izjavio je za magazin People: "Putovanje je bilo veoma zabavno za sve. Lea želi da svi zajedno putuju, a i Irina i Bradley su u prijateljskom odnosu i rade zajedno na tome da Lea bude srećna."

Kakav su po vama par Gigi i Bredli?

Tvoja reakcija?