Prvi 44 pregleda 22. Novembar 2022.

Harry Styles i Olivia Wilde su navodno "na pauzi"

Steven Bergman

Harry Styles i Olivia Wilde su navodno raskinuli, ili ipak samo prave pauzu? Jedan izvor rekao da je Hari „još uvek na turneji i da sada ide u inostranstvo“, dok se Olivia „fokusira na svoju decu i svoj rad u Los Angelesu. To je veoma prijateljska odluka“

Drugi izvor je rekao da su njih dvoje "još uvek veoma bliski prijatelji", dok je treći dodao da "trenutno imaju različite prioritete koji ih razdvajaju".

Oni su prvi put primećeni kako se drže za ruke u januaru 2021. dok su bili na venčanju. "Bili su ljubazni sa svojim prijateljima, držali su se za ruke i izgledali su veoma srećno. Zabavljali su se nekoliko nedelja", rekao je izvor za POPSUGAR. Venčanje je održano ubrzo nakon što je par završio produkciju svog psihološkog trilera, " Don't Worry Darling", u kojem je Stajls glumio, a Vajld je glumila i režirala.

U početku, Olivia i Harry su uspeli da zadrže svoju vezu relativno privatnom i primećeni su samo u jednoj romantičnoj šetnji u prvoj godini zajedno. „Ono što je počelo kao blisko prijateljstvo, brzo je postalo romantično“, rekao je drugi izvor za People 2021. „Svi su to videli. Tokom pauza, on nije mogao da ostane po strani i posetio je njenu prikolicu.“

Međutim, par je morao da izdrži intenzivan period drame u pripremama za izdavanje filma, koje je premijerno prikazano 23. septembra. U početku, glasine da su glavni glumci filma Florence Pugh i Olivia bili u sukobu, bacile su produkciju u centar pažnje. Te glasine su kasnije pojačane raznim izveštajima o svemu i svačemu, od razlika u platama do toga da li je Shia otišao ili je otpušten i da li je Hari Stajls pljunuo Chris Pine- a na premijeri na Venecijanskom filmskom festivalu.

Da stvar bude još gora, Olivijin odnos sa bivšim mužem Džejsonom dobio je ružan preokret kada joj je uručio papire o starateljstvu na CinemaConu u aprilu. Kasnije je bivša dadilja otišla u Daily Mail sa tvrdnjama o raspadu njihovog braka, što je uključivalo i anegdotu o Sudeikisu kako leži ispod njenog automobila dok je pokušavala da napusti svoj dom da upozna Harija (ovo su tvrdnje koje je bivši par uveliko demantovao).

Tvoja reakcija?