Prvi 28 pregleda 12. Jun 2023.

Hejli Biber govori o navodnom sukobu sa Kendal

printscreen/canva

Jesu li se ove dve poznate ličnosti ipak posvađale? Hejli Biber je podelila drski odgovor na glasine da se svađa sa koleginicom manekenkom i najboljom prijateljicom Kendal Džener

Glasine su se pojavile kada su Kendal i Hejli prošlog meseca stigle kući sa Velike nagrade Monaka u Francuskoj. Obožavaoci su spekulisali kako se nijedna nije pojavila u objavama one druge na društvenim mrežama.

Kako prenosi US Sun, Kendal je podelila fotografije na kojima pozira sa prijateljima na francuskoj rivijeri dok se Hejli opuštala sa mužem Džastinom Biberom i prijateljicom Džastin Skaj.

Kendal je navodno bila uznemirena nakon što su Hejli i Džastin takođe primećeni sa njenim bivšim dečkom i NBA zvezdom Devinom Bukerom. Naravno, glasine o svađi su porasle na Redditu nakon što su fanovi modela i rijaliti TV zvezde počeli da spekulišu da više ne razgovaraju. Mnogi su mislili da se Kendal "distancira" od Hejli zbog drame Selene Gomez koja se odigrala ne tako davno.

Ova osoba je napisala na Redditu: „Hejli i Džastin su takođe bili u Monaku ceo vikend. Ali Kendal uopšte nisu videli, umesto toga ona je ostala sa pevačem Bed Banjem i njegovom ekipom, a Džastin i Hejli su bili sa Devinom Bukerom."

Uprkos glasinama o svađi na Redditu, činilo se da su ih dugogodišnji najbolji prijatelji uništili jednom jednostavnom Instagram pričom. Hejli je objavila stori na Instagramu - sebe i Kendal kako se sunčaju pored bazena tokom vikenda i napisala je: „Svađamo se“.

Dakle, ništa od svađe?

Tvoja reakcija?