Prvi 97 pregleda 25. Januar 2023.

Idris Elba se vraća u novom Netflixovom filmu 'Luther'

printscreen/canva

Idris Elba se vraća u ulogu hrabrog detektiva Lutera u nastavku legendarne serije, ovog puta u obliku filma. Da, dobro ste čuli, "nešto se sprema"...

Glavni inspektor Džon Luter se zvanično vratio! Prvi pogled na Lutera prikazuje zamišljenog detektiva Idrisa Elbe kako oblači svoj prepoznatljivi sivi kaput dok proganjajući glas iza njega šapuće: „Nešto dolazi...“ , a to nešto dolazi 10. marta 2023. godine.

"Luther: The Fallen Sun" počinje sa Luterom iza rešetaka nakon što je prešao granicu u potrazi za pravdom. „Toliko je učinio kako bi uhvatio loše momke da je prekršio zakon i završio u zatvoru“, rekao je Elba. „Tamo počinjemo priču. Ovaj stari slučaj koji zapravo nikada nije bio rešen vraća se u njegov život. Džon ne može a da ne pronađe način da se uključi. Ovaj loš momak je tamo negde i mora da izađe i uhvati ga."

Pejn, koji je takođe režirao petu sezonu serije, dodao je da film uvodi novi pogled na voljenog lika, dovodeći ga u situaciju u kojoj nikada ranije nije bio. „Luter je nezaustavljiva sila“, rekao je. „Ali do ovog trenutka, morao je da gazi oko zakona policije, jer je to bio njegov posao. Sada je begunac. Ovo je Luter - odvezan. Ovaj čovek je tako napredan u svom razmišljanju i u akciji. On je kao lopta za razbijanje, ali najpametnija lopta koju ste ikada sreli u životu.

Koja je radnja "Luther: The Fallen Sun"?

Logline za film glasi: „U Lutheru: The Fallen Sun - epskom nastavku nagrađivane televizijske sage ponovo osmišljene za film - jezivi serijski ubica teroriše London dok briljantni, ali osramoćeni detektiv Džon Luter sedi iza rešetaka. Progonjen svojim neuspehom da uhvati sajber psihopatu koji ga sada ismeva, Luter odlučuje da pobegne iz zatvora da bi završio posao na bilo koji način."

Ko je u glumačkoj ekipi "Luther: The Fallen Sun"?

Elba ponavlja svoju ulogu Lutera, koji je sada u zatvoru i mučen od serijskog ubice na slobodi. U filmu takođe glume Cynthia Erivo, Andy Serkis i Dermot Crowley, koji se vraća kao Martin Šenk.

Kada je datum izlaska "Luther: The Fallen Sun"?

Luther: The Fallen Sun biće premijerno prikazan na Netflix-u 10. marta 2023. godine.

Šta kažete, jeste li uzbuđeni?

Tvoja reakcija?